» »

digitalne videokamere

digitalne videokamere

MAX34216 ::

mi lahko svetujete katero digitalno videokamero se sedaj splača kupiti?
že nekaj časa nisem nič spremljal kamere pa sm sedaj malo izgubljen!
cenovni rang tam do 150-180 tisoč
mogoče ve kdo za kakšne teste na netu?

kabum ::

hm, najprej moreš rečt al bi mel DVD al miniDV al HDD kamero... ker drugače nima smisla kar koli svetovat... pa glede na gnar ki ga maš na razpolago, bi ti jaz priporočal kako miniDV 3CCD kamero... tiste DVD pa HDD so mi čisto mimo... sami problemi pri urejanju videa...

torej Sony HC94, sicer je komaj pred kratkim prišla ven, tak da majo še vsi iste cene, kar se bo pa ziher v kratkem spremenilo... še boljša varianta pa bi bla njena predhodnica, HC90, sn ziher da jo še majo ki v kaki trgovini...

MAX34216 ::

hvala za nasvet
torej minidv format naj bo

kaj pa še kakšne druge znamke? jvc ma kej podobnega v tem rangu, al je sony vseeno najbolši?

Calligula ::

Ta sony absolutno ni vreden tega denarja. Se ce pri nas kupujes, dobis za cca 115.000 SIT ali pa kakih 10.000 vec Panasonica NV-GS35, ki ima 30kratni opticno zoom (sony le primitivnega 10kratnega), luc in vse dodatne funkcije, ki jih itak pol nihce ne rabi.

Skratka Panasonic je precej bolj racionalen nakup.
Panasonic in Sony sta izjemno varcna pri baterijah, kvaliteta videa je podobna, Panasonic ma boljsi zvok pa opticni zoom je velika velika prednost, lucka pa tudi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup videokamere

Oddelek: Zvok in slika
172283 (1534) cashy
»

Katero kamero kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
395309 (4148) Gwanaroth
»