Forum » Programiranje » ASP + VB Problemček !!
ASP + VB Problemček !!
strel ::
Ojla !
ASP mi zdaj že neki dela(Hvala Webblod, v tvoji rutini je manku samo ,conn 'sem skor siv ratu')
Zdaj mam pa en problemček za rešit.
Mam eno aplikacijo v VB in sicer na lokalnih računalnikih.
Baza je ACCESS 2000, rad bi jo pa dopolnjeval s podatki iz baze na serverju. Query že mam .
Zdaj mam pa idejo. Program prebere ID zadnje dobavnice v lokalni bazi nekako preko ene ASP strani ta ID vstavim v SQL stavek za Query ta mi vrne samo nove podatke ,ki jih pripopam v lokalno bazo.
Če gdo zna naj mi prosim pomaga. ASP stran lahko naredim na našem WEB serverju. V glavnem me zanima kak bi asp stran poklical z parametrom(ID zadnje dobavnice) pa kak iz ASP vstavit podatke kr v bazo(ali pa vsaj skreirat eno novo pa jo pol pač downloadaš sam to mi ne diši preveč
ASP mi zdaj že neki dela(Hvala Webblod, v tvoji rutini je manku samo ,conn 'sem skor siv ratu')
Zdaj mam pa en problemček za rešit.
Mam eno aplikacijo v VB in sicer na lokalnih računalnikih.
Baza je ACCESS 2000, rad bi jo pa dopolnjeval s podatki iz baze na serverju. Query že mam .
Zdaj mam pa idejo. Program prebere ID zadnje dobavnice v lokalni bazi nekako preko ene ASP strani ta ID vstavim v SQL stavek za Query ta mi vrne samo nove podatke ,ki jih pripopam v lokalno bazo.
Če gdo zna naj mi prosim pomaga. ASP stran lahko naredim na našem WEB serverju. V glavnem me zanima kak bi asp stran poklical z parametrom(ID zadnje dobavnice) pa kak iz ASP vstavit podatke kr v bazo(ali pa vsaj skreirat eno novo pa jo pol pač downloadaš sam to mi ne diši preveč
webblod ::
There must be a reason, why I'm so damn dissapointed on M$ Visual Basic
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena
WEBblod.NET :: Slovenska programerska scena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti glede API-jaOddelek: Programiranje | 1170 (710) | Arey |
» | mysql poizvedba na dve podatkovni baziOddelek: Programiranje | 1126 (1000) | MAX34216 |
» | ASP dinamični INCLUDEOddelek: Izdelava spletišč | 923 (858) | Joze_K |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2150 (2035) | Fim |
» | Skrivanje gesla v asp kodi...Oddelek: Izdelava spletišč | 1205 (1045) | Jux |