Forum » Omrežja in internet » Kako "prečitati" trenutni dinamični IP naslov (kabelski priklop)
Kako "prečitati" trenutni dinamični IP naslov (kabelski priklop)
Bojan_ ::
Jojm kar sram me je, ampak res ne najdem, pa sem tolikokrat na raznih forumih videl napis podobno kot : Vaš IP je ....., imate instalirane WINse .... , .... Hvala za namig !!!
Bojan
Bojan
luli ::
Najhitreje :
Greš Start->Run in napišeš CMD
V okno, ki se ti je odprlo napišeš IPCONFIG /ALL in razbereš
Drugaše Start-Settings->Control Panel ->Network connections -tudi tu se da videt. Ali pa preprosti idi preko brskalnika na eno stran, ki ti sporoči tvoj IP.
Greš Start->Run in napišeš CMD
V okno, ki se ti je odprlo napišeš IPCONFIG /ALL in razbereš
Drugaše Start-Settings->Control Panel ->Network connections -tudi tu se da videt. Ali pa preprosti idi preko brskalnika na eno stran, ki ti sporoči tvoj IP.
Bojan_ ::
Sorry, sem pozabil napisati, da imam ruter in ta komanda NE izpiše "zunanjega" IPja. Vseeno HVALA za trud
Bojan
Bojan
antonija ::
Pejd na "admin" od routerja; ponavadi majo kasno wemadmin opcijo.
Probi s tracert komando v dos prompt; recimo "tracert google.com", in ti izpise po vrsti vse routerje ki so med tabo in google.com strezniki.
Probi s tracert komando v dos prompt; recimo "tracert google.com", in ti izpise po vrsti vse routerje ki so med tabo in google.com strezniki.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Guardian ::
V Firefoxu si instaliraj razširitev FFMyIP in bo tvoj trenutni IP več čas prikazan v spodnji vrstici stanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri konfiguraciji usmerjevalnikaOddelek: Omrežja in internet | 708 (618) | amigo_no1 |
» | Nestabilen pingOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (975) | Duhec |
» | Ne razumem teh naslovov IP :)Oddelek: Omrežja in internet | 11508 (10176) | SasoS |
» | Tezave po kloniranju diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3118 (2715) | bosmla |
» | Siol ADSL - pocasen internet tujinaOddelek: Omrežja in internet | 2066 (1619) | trnvpeti |