Forum » Kaj kupiti » Kateri laser?
Kateri laser?
Entity ::
POzdrav,
iščem nek bolj osnovni laser za tja do 200 odtisov mesecno. Zanima me tako kvaliteta, kot razmerje med ceno tonerja in število odtisov. Kaj bi proporocali?
Recimo, da imajo prednost: HP, Canon, Epson, Xerox..
Thx!
Lp, Matic
iščem nek bolj osnovni laser za tja do 200 odtisov mesecno. Zanima me tako kvaliteta, kot razmerje med ceno tonerja in število odtisov. Kaj bi proporocali?
Recimo, da imajo prednost: HP, Canon, Epson, Xerox..
Thx!
Lp, Matic
kabum ::
čuješ, glih si ga je sodelavec kupo, mu je, pazi to, njegova punca naredila celo raziskavo o stroških izpisa, tonerjev, pa takih zadev, in je ugotovila da je odličen... edino kaj bi ti priporočal je, da za cene pogledaš na Ceneje.si, se ne da bi mel kaj proti Enaa, ampak če ga lahko dobiš za par jurjov majn...
Thx kabum.. saj za ceno imam ze ugodno opcijo.
Bolj kot gledam, bolj mi je všeč. Bom verjetno res vzel, razen ce nima kdo izredno slabega mnenja o njem..
LpM
Bolj kot gledam, bolj mi je všeč. Bom verjetno res vzel, razen ce nima kdo izredno slabega mnenja o njem..
LpM
Pozdrav,
sporocam, da sem kupil HP LaserJet 1020.
Inštalacija uspela, testni print zgleda super.
Hvala vsem za pomoc!
Lp, Matic
sporocam, da sem kupil HP LaserJet 1020.
Inštalacija uspela, testni print zgleda super.
Hvala vsem za pomoc!
Lp, Matic
Po pravici, niti ne vem.
Sem kupil kar nekaj robe, pa še nisem dobil racuna. Misli pa, da je pod 30K.. 28K se mi zdi.
Lp, Matic
Sem kupil kar nekaj robe, pa še nisem dobil racuna. Misli pa, da je pod 30K.. 28K se mi zdi.
Lp, Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika do 300.000 SIT!Oddelek: Kaj kupiti | 3004 (2563) | unkn0wn |
» | Kateri scannerOddelek: Kaj kupiti | 1461 (1239) | ChiefThunder |
» | pomoč pri izbiri tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1798) | dolenska |
» | Kateri laserski tiskalnik kupiti za cca 25.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 2472 (2340) | AngelOfDeath |
» | Kateri barvni laserski tiskalnik za okoli 110.000 sit ?Oddelek: Kaj kupiti | 2039 (1696) | mersol |