Forum » Pomoč in nasveti » Težave s CDROM-om
Težave s CDROM-om
dvv32 ::
Pozdravljeni,
prosim če mi lahko kdo pove zakaj mi računalnik ne zazna cdrom-a.
Na novo sem inštaliral Windows XP in mi med inštalacijo ni hotel zaznati fajla ks.sys tako da sem ga preskočil!
Windowsi so se normalni naložil in vse deluje ok samo če grem na moj računalnik ni nikjer cdrom-a
V biosu sm vidu da cdrom sicer zazna na vodilu in tudi nastavljen je na firs boot device. Imam problek ker se mi tut botat noče več s cedeja da bi še enkrat naložil Windowse.
Prosim za pomoč,
Hvala
prosim če mi lahko kdo pove zakaj mi računalnik ne zazna cdrom-a.
Na novo sem inštaliral Windows XP in mi med inštalacijo ni hotel zaznati fajla ks.sys tako da sem ga preskočil!
Windowsi so se normalni naložil in vse deluje ok samo če grem na moj računalnik ni nikjer cdrom-a
V biosu sm vidu da cdrom sicer zazna na vodilu in tudi nastavljen je na firs boot device. Imam problek ker se mi tut botat noče več s cedeja da bi še enkrat naložil Windowse.
Prosim za pomoč,
Hvala
Han ::
Če ti med nameščanjem sistem ne more skopirat kakšne datoteke, so možni vzroki naslednji:
- predolg ali defekten podatkovni kabel
- slaba kopija sistema na CD-ju
- zaprašena leča v CD pogonu
- defekten CD pogon
- slab napajalnik
- predolg ali defekten podatkovni kabel
- slaba kopija sistema na CD-ju
- zaprašena leča v CD pogonu
- defekten CD pogon
- slab napajalnik
dvv32 ::
Ja sej men je jasno da mam uničen instalacijski cd za WIN.
Kja ne nardim da se mi bo računalnik botal s cd-ja, da bom lahko še enkrat windowse naložu(z druzga cd-ja)?
Kja ne nardim da se mi bo računalnik botal s cd-ja, da bom lahko še enkrat windowse naložu(z druzga cd-ja)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1421) | amigo_no1 |
» | Programi na starem prenosniku WIN98Oddelek: Programska oprema | 716 (659) | ta_ki_tke |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2502 (1857) | astrofizik |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1002) | ToniT |
» | PROSIM RABIM NASVETOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (842) | scenic |