Forum » Strojna oprema » CD pogon na USB?
CD pogon na USB?
mgv ::
Imam sledeče vprašanje.
Ker me moti hrup računalnika v moji sobi, bom naredil luknjo v zid in računalnik prestavil v sosednjo sobo, kjer ne bo motil nikogar.
Ker pa ne bi rad zaradi cd pogona hodil v drugo sobo, me zanima če obstaja možnost, da iz internega cd pogona naredim eksternega (če bi se dalo na USB kako priključiti)?
lp
Ker me moti hrup računalnika v moji sobi, bom naredil luknjo v zid in računalnik prestavil v sosednjo sobo, kjer ne bo motil nikogar.
Ker pa ne bi rad zaradi cd pogona hodil v drugo sobo, me zanima če obstaja možnost, da iz internega cd pogona naredim eksternega (če bi se dalo na USB kako priključiti)?
lp
Scorpia ::
Obstaja poglej mal na google mislim da adapter pride okoli 5 tisoč. Ne razumem zakaj bi luknjo na zidu delal itd, če lahko za 3-5 tisoč ful stišaš računalnik. Zdaj če maš procesor ki se ne greje veliko, da bi lahko z original hladilnikom hladil z manjšimi vrtljaji ventilatorja, lahko kupiš Regulato ventilatorja pa še če imaš še en ventilator to pa še zanga to kupiš. Ker tudi trdi diski so kr glasni zaradi vibracij itd... imaš tudi blažilce vibracij za 2-3 tisoč ki res dost stiša(vsaj pri men ker ti maxtor so res glasni) Zdej če imaš računalnik v garanciji in ne smeš odpirat, pač kupiš to vse kar pri njih pa ti sami ugradijo.
Jaz mam sicer vse original hladilnik na 1000 rpm, pa ob največji bremenitvi ne gre čez 56 stopinj, kar se mi zdi zlo vredu. Mal bo problem poletje, pa bomo vidli kako bo
Jaz mam sicer vse original hladilnik na 1000 rpm, pa ob največji bremenitvi ne gre čez 56 stopinj, kar se mi zdi zlo vredu. Mal bo problem poletje, pa bomo vidli kako bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (pre)glasen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3815 (3218) | djem |
» | Nexus Real Silent ventilatorji se dobijo tudi pri nasOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3851 (3071) | bajker |
» | civavaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2246 (1301) | Bevcan |
» | Zvočno izolacijska pena ne deluje, kako naprej?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6005 (5722) | rkb2 |