Forum » Loža » Sponzorstvo
Sponzorstvo
Nettisunny ::
Lep Pozdrav...
Mislim, da kar veliko bralcev tega foruma igra v rekreativnih ligah v malem nogometu in da jih ima velika večina spoznorje....
Zanima me...kje bi se dalo le te (sponzorje) dobiti, ali bi pa prosil za kak nasvet. Če koga zanima, da bi nas spoznoriral naj me lepo prosim kontaktira...dobra stvar spozorstva je da t.i. sponzor da le nekaj denarja(primer...30 000Sit)....in ta denar se mu šteje kot davčna olajšava...in pa tudi zastonj reklama saj bi se prijavili pod njegovim imenom...
Lp
Mislim, da kar veliko bralcev tega foruma igra v rekreativnih ligah v malem nogometu in da jih ima velika večina spoznorje....
Zanima me...kje bi se dalo le te (sponzorje) dobiti, ali bi pa prosil za kak nasvet. Če koga zanima, da bi nas spoznoriral naj me lepo prosim kontaktira...dobra stvar spozorstva je da t.i. sponzor da le nekaj denarja(primer...30 000Sit)....in ta denar se mu šteje kot davčna olajšava...in pa tudi zastonj reklama saj bi se prijavili pod njegovim imenom...
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razdvojenost med športno in poklicno karieroOddelek: Šport | 4001 (2733) | Aquinas |
» | Kako biti sponzoriran?Oddelek: Loža | 5232 (3894) | Okapi |
» | SponzoriranjeOddelek: Loža | 2102 (1775) | vorantz |
» | Gorenje in druga slovenska podjetja kot sponzorji v tujiniOddelek: Loža | 2066 (1811) | Alexius Heristalski |