Forum » Strojna oprema » problemi z HP 6P
problemi z HP 6P
radiator ::
HP 6P mi npr. ta PDF printa ektremno počasi. In WinXP javlja da je prišlo do napake?
Sem mu dodal 8MB RAM-a pa ni razlike. Kake druge pdf-je ali pa iz worda pa printa ok?
Hm ma kdo takešn printer in podobne težave? Uporablajm pa std XP driver ker HP-jevega ne najdem. Sem našel nekaj na HP. Nek PostScrit drver samo s tistim sploh ne dela.
Sem mu dodal 8MB RAM-a pa ni razlike. Kake druge pdf-je ali pa iz worda pa printa ok?
Hm ma kdo takešn printer in podobne težave? Uporablajm pa std XP driver ker HP-jevega ne najdem. Sem našel nekaj na HP. Nek PostScrit drver samo s tistim sploh ne dela.
Kaj je jutri že bilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (1367) | HotBurek |
» | SATA v P-ATA ali pa kar zunanji disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (911) | Alexius Heristalski |
» | Še več novosti iz Apple-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4217 (3720) | TribesMan |
» | Trdi disk za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1191 (1088) | Dr_M |
» | Zalman HDD Cooler - fenomen segrevanja namesto hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2474 (1664) | guest #44 |