Forum » Izdelava spletišč » Arhiviranje podatkov
Arhiviranje podatkov
BluPhenix ::
Nisem se še nikoli ukvarjal s tem ampak ne vem meni se zdi nekako bolj logično v txt datoteke. Seveda v kolikor ponudnik ne backupira cele baze.
Zakaj v txt, če se baza sesuje imaš še vedno txt, med drugim si lahko narediš scheduler, da ti redno ta txt pobira od ponudnika na tvoj računalnik.
Če pa ima ponudnik backupano celo bazo pa ni panike in lahko delaš v bazo. Sicer pa lahko v oboje. Better safe than sorry
Zakaj v txt, če se baza sesuje imaš še vedno txt, med drugim si lahko narediš scheduler, da ti redno ta txt pobira od ponudnika na tvoj računalnik.
Če pa ima ponudnik backupano celo bazo pa ni panike in lahko delaš v bazo. Sicer pa lahko v oboje. Better safe than sorry
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Tody ::
ja in potem ko boš rabu bazo boš 30 mb txt file konvertiral... good luck with that čisto vsi urejevalniki bodo odpovedal poslušnost. Ti zadevo hrani v bazi .sql pomožnosti gzipano in ko boš rabu backup samo v controlpanalu od hostinga daš update in počakaš sorazmerno z velikostjo fileta. Works every time....
BluPhenix ::
No, sej sem rekel, da se še nisem ukvarjal s tem
Nisem pričakoval velikosti 30MB, ampak sedaj ko bolje pomislim je čitso nekaj običajnega lahko
Nisem pričakoval velikosti 30MB, ampak sedaj ko bolje pomislim je čitso nekaj običajnega lahko
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
bzp ::
z UltraEdit-om sem cist lepo urejal datoteke tudi nad 100M ...
Ne dojamem tocno za kaksen arhiv naj bi slo ... backup kot backup? Skopiras fajle na kasetko, dvd, 3 lokacijsko locene racunalnike pa se na usb drive
Ne dojamem tocno za kaksen arhiv naj bi slo ... backup kot backup? Skopiras fajle na kasetko, dvd, 3 lokacijsko locene racunalnike pa se na usb drive
alum ::
Če želiš delati arhiv baze, je logično, da ga ne boš shranjeval v datoteko. Prav tako je logično, da kakšnih XML datotek ne boš shranjeval v bazo.
Arhiviraj pač tako, da boš čim hitreje in učinkoviteje lahko povrnil podatke, če pride do najhujšega.
Arhiviraj pač tako, da boš čim hitreje in učinkoviteje lahko povrnil podatke, če pride do najhujšega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c# .net] Iskanje datotekOddelek: Programiranje | 1869 (1589) | Evolve |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2261 (1554) | Yacked2 |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4730 (3207) | techfreak :) |
» | Zasebnost na Facebooku se krčiOddelek: Novice / Zasebnost | 10048 (8401) | nodrim |
» | enostaven vnos v bazo MySQLOddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1583) | Borci |