» »

win xp home clean install

win xp home clean install

babi papuska ::

Vem, da so že bli topici samo vseeno, imam dve particiji, c: je sistemska, d: so podatki...naredil bi rad clean install na C:, a se da to narest tko da bo D: delala potem brez težav, se parvi da formatiram samo c:

tam pri inštalaciji sta dve možnosti, delete partion pa install on existing, kaj je pa pol treba?

hvala

kilergas ::

Med instalacijo zberes quick format c: \ in wola,.begin fresh install,.D: pogon pa ostane nedotaknjen.

kaj a pred tem dam pa delete c: partition?

Microsoft ::

Ni treba, ker ti bo tam naprej dalo moznost, da formatiras disk. Ce bos bolj mirno spal, pa daj format (brez quick).

Ceprav tocno tole, kar ti pocnes, meni ni delalo. Ko je zagnalo CD, je zacelo avtomatsko nalagati Winse na D particijo. S tem da D particije ni zbrisalo, le dodalo je fajle zraven. Pol sem moral se enkrat pognat install, pa sem lahko izbral, naj mi instalira na C. Ko sem to naredil, sem pac tistih ~5 folderjev pobrisal iz Dja.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

boštjan ::

ne samo formatiraj jo
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

treba, ker ti bo tam naprej dalo moznost, da formatiras disk. Ce bos bolj mirno spal, pa daj format (brez quick

se prav izberem partiticijo, pridem do tam ko mi teži da ni dobro dveh winsow na eni particiji...tam grem kar naprej pa bo pol možnost za format? :)

zdej pa neham

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6714343 (13681) SomeoneLOVEU
»

Formatiranje diska

191864 (1649) racunalnicar
»

formatiranje diska

353542 (2366) teedy
»

Disk se ne da ...