Forum » Omrežja in internet » Povezava na t-2.net mi javi napako 096 - DHCP server not responding
Povezava na t-2.net mi javi napako 096 - DHCP server not responding
abcuser ::
Pozdravljeni,
ko se želim od doma prijaviti na T-2.NET omrežje z dinamičnim IP naslovom, mi javi napako_
Error Code: 096
Cause: DHCP server not responding
Recomended Action: The DHCP server on this network failed to respond to the request your system made for automatic IP address configuration. To force another request, click Repair. If the problem persists, concat your network administrator.
Kaj naj naredim, da bom lahko dostopal do interneta?
P.S.: včeraj in danes mi javlja zgornjo napako, prej pa mi je od začetka decembra delalo brezhibno.
Pozdrav,
Abcuser
ko se želim od doma prijaviti na T-2.NET omrežje z dinamičnim IP naslovom, mi javi napako_
Error Code: 096
Cause: DHCP server not responding
Recomended Action: The DHCP server on this network failed to respond to the request your system made for automatic IP address configuration. To force another request, click Repair. If the problem persists, concat your network administrator.
Kaj naj naredim, da bom lahko dostopal do interneta?
P.S.: včeraj in danes mi javlja zgornjo napako, prej pa mi je od začetka decembra delalo brezhibno.
Pozdrav,
Abcuser
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv7 reboot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2185 (2118) | Yacked2 |
» | Izredno počasen brskalnik ?!Oddelek: Omrežja in internet | 1977 (1350) | clemense |
» | Računalniki se ne vidijo preko My network placesOddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1897) | BaRtMaN |
» | T-2 in LinuxOddelek: Omrežja in internet | 3674 (2884) | roscha |
» | Računalnike naključno izkaplja iz mrežeOddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1358) | A-L-E-N |