» »

Nov valj ali nov tiskalnik

Nov valj ali nov tiskalnik

alex32 ::

Ima laserski tiskalnik Brother 1430, vendar mi je zadnje case zacel tiskat crte ob robu strani, posebno ce tiskam vec strani ... ko obrisem valj z krpo je neki casa dobro potem pa zacne spet ... Zamenjal sem ene dva ali tri tonerja 6600, ki pa so bili obnovljeni...

Ali menite, da je to znak za menjavo valja ali je problem v obnovljenjem tonerju?
Sam valj ni poceni (39.634,80 SIT, enaa.com), res pa je, da sem dobil na eni www valj tud za 20.00SIT .... ali se splaca kupit nov laserski tiskalnik?

K0K0 ::

Kolkr je men znano naj bi valji drugač zdžali okol 20k strani. Tko da verjetno ti je šel valj, ker je bil v obnovljenih tonerjih neprimeren prah.
Men se zdi da sem na slo techu zasledil da se firma Nep laser ukvarja z obnavljanjem valjev tko da poklič pa upraš kolk bi pršlo.
Nep Pleh 01/5073-763 nep@siol.net
Če bo treba menjat valj (40k) pa raje kupi kak drug printer recimo jest sem zelo zadovoljen z HP laserjet 1200, ker ima valj kar na tonerju tko da ni problemov z zrabljenimi valji. Obnovljen toner za 3,5k strani pride 9k oz 8k če vrneš tastarga.
Če se ne motim sem ga v merkurju vidu za dobrih 50k. Nam pa trdu da je to najboljši tiskalnik za ta denar, ker lahko da ga je že mal čas povozu sam mi ga mamo že cca 3 leta natisnu je že cca. 25-30k strani pa še zmeri dela bp .

Brane2 ::

Brane2
On the journey of life, I chose the psycho path.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje kartuš pri laserskih tiskallnikih...

Oddelek: Kaj kupiti
144355 (3993) bond007
»

kateri cenejši laserski tisklanik

Oddelek: Kaj kupiti
142159 (1851) mersol
»

Čiščenje tiskalniškega valja laserskega tiskalnika

Oddelek: Strojna oprema
337149 (6754) Brane2
»

Prah za Laserki toner