Forum » Igre » GTA San Andreas problem z instalacijo.... Help please...
GTA San Andreas problem z instalacijo.... Help please...
DonMatejo ::
okej folk... eno vprašanje.... GTA San Andreas mi noče instalirat.... za instal.exe in setup.exe mi prav, d nista podprti Win32 aplikaciji... takoj, k kliknem DVD, mi zablokira XP, pa prav d je explorer naredu neveljavno operacijo... reboot ni pomagal....
To je računalnik od brata, k rab igrce, k je še mejhn... (Celeron 2800, 512 MB RAM, Radeon 9250)
največja fora pa je, d mi na drugem računalniku DVD zagrab iz prve in instalira???
Moj računalnik pa je Pentium 4, 2400, 512 MB RAM, Radeon 9200....
Ja, pa enkrat prej, pred cca. 4 mesci se je GTA SA naložu normalno na oba računalnika...
Sumim CD/DVD enoto, a je možno?
Če kdo lahko kej svetuje, ker sem že rahlo izčrpal svoje znanje...
Lp, DonMatejo
To je računalnik od brata, k rab igrce, k je še mejhn... (Celeron 2800, 512 MB RAM, Radeon 9250)
največja fora pa je, d mi na drugem računalniku DVD zagrab iz prve in instalira???
Moj računalnik pa je Pentium 4, 2400, 512 MB RAM, Radeon 9200....
Ja, pa enkrat prej, pred cca. 4 mesci se je GTA SA naložu normalno na oba računalnika...
Sumim CD/DVD enoto, a je možno?
Če kdo lahko kej svetuje, ker sem že rahlo izčrpal svoje znanje...
Lp, DonMatejo
OmegaBlue ::
Si probal zamenjati DVD pogona in tako preizkusiti? Probaj še DVD pognati v še kakšnem računalniku da izoliraš problem DVD/enota. Preglej še njegov računalnik za razno golaznijo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
DonMatejo ::
Ja.... DVD (GTASA) radi v drugih enotah na drugih računalnikih... V tem računalniku pa delujejo vsi CD-ji in DVD-ji razen GTASA...
Računalnika ne smem odpirat zaradi garancije, računalnik je bil rebootan, pa še vedno ne dela....
Kaj bi lahk bil za en virus, trojan.... d ostane gor tud po rebootu, sploh zato, ker računalnik ni povezan v internet, le v LAN (z računalnikom na dialup...)
nimam pojma....
Računalnika ne smem odpirat zaradi garancije, računalnik je bil rebootan, pa še vedno ne dela....
Kaj bi lahk bil za en virus, trojan.... d ostane gor tud po rebootu, sploh zato, ker računalnik ni povezan v internet, le v LAN (z računalnikom na dialup...)
nimam pojma....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8360 (5162) | floyd1 |
» | Kaki PC majo vasi starsi? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5394 (4452) | BoLhCa |
» | Grafična k. problem - VPU recovery??? ne se mi smejat...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1001) | Azrael |
» | Nakup rabljenega računalnika?Oddelek: Kaj kupiti | 1594 (1318) | mtosev |
» | Prenosnik Fujitsu-Siemens Amilo A1630Oddelek: Kaj kupiti | 1167 (1081) | Jenej01 |