» »

GTA San Andreas problem z instalacijo.... Help please...

GTA San Andreas problem z instalacijo.... Help please...

DonMatejo ::

okej folk... eno vprašanje.... GTA San Andreas mi noče instalirat.... za instal.exe in setup.exe mi prav, d nista podprti Win32 aplikaciji... takoj, k kliknem DVD, mi zablokira XP, pa prav d je explorer naredu neveljavno operacijo... reboot ni pomagal....
To je računalnik od brata, k rab igrce, k je še mejhn... (Celeron 2800, 512 MB RAM, Radeon 9250)

največja fora pa je, d mi na drugem računalniku DVD zagrab iz prve in instalira???
Moj računalnik pa je Pentium 4, 2400, 512 MB RAM, Radeon 9200....

Ja, pa enkrat prej, pred cca. 4 mesci se je GTA SA naložu normalno na oba računalnika...
Sumim CD/DVD enoto, a je možno?

Če kdo lahko kej svetuje, ker sem že rahlo izčrpal svoje znanje... :\

Lp, DonMatejo

OmegaBlue ::

Si probal zamenjati DVD pogona in tako preizkusiti? Probaj še DVD pognati v še kakšnem računalniku da izoliraš problem DVD/enota. Preglej še njegov računalnik za razno golaznijo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

DonMatejo ::

Ja.... DVD (GTASA) radi v drugih enotah na drugih računalnikih... V tem računalniku pa delujejo vsi CD-ji in DVD-ji razen GTASA...

Računalnika ne smem odpirat zaradi garancije, računalnik je bil rebootan, pa še vedno ne dela....

Kaj bi lahk bil za en virus, trojan.... d ostane gor tud po rebootu, sploh zato, ker računalnik ni povezan v internet, le v LAN (z računalnikom na dialup...)

nimam pojma....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
738360 (5162) floyd1
»

Kaki PC majo vasi starsi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
505394 (4452) BoLhCa
»

Grafična k. problem - VPU recovery??? ne se mi smejat...

Oddelek: Pomoč in nasveti
81189 (1001) Azrael
»

Nakup rabljenega računalnika?

Oddelek: Kaj kupiti
281594 (1318) mtosev
»

Prenosnik Fujitsu-Siemens Amilo A1630

Oddelek: Kaj kupiti
51167 (1081) Jenej01

Več podobnih tem