Forum » Pomoč in nasveti » Težava!!!!!
Težava!!!!!
ZeRo_X ::
Lep pozdrau
Mam problem. Ko sem zagnau css mi je kr na enkrat zaštekal računalnik. Gorela je oranžna lučka ampak nič ni delalo(ni šlo v windowse ni šlo ctrl+alt+del) no skratka jas pol resitiram comp in mi začne utript ona lučka na monitoru ampak nič...monitor črn ko noč...čakam1...2...3minute niiiiiiiič znova restartam...ista težava zaj pa ne vem al je to trdi disk kaj zašrotau ker mi je že prej nekaj šrotal (lageri so šli k hudiču in se je neverjetno oglašau) in zaj kr na enkrat crkne rač.
mi lahko prosim kdo pomagaaa???
Fajn se mejte
Mam problem. Ko sem zagnau css mi je kr na enkrat zaštekal računalnik. Gorela je oranžna lučka ampak nič ni delalo(ni šlo v windowse ni šlo ctrl+alt+del) no skratka jas pol resitiram comp in mi začne utript ona lučka na monitoru ampak nič...monitor črn ko noč...čakam1...2...3minute niiiiiiiič znova restartam...ista težava zaj pa ne vem al je to trdi disk kaj zašrotau ker mi je že prej nekaj šrotal (lageri so šli k hudiču in se je neverjetno oglašau) in zaj kr na enkrat crkne rač.
mi lahko prosim kdo pomagaaa???
Fajn se mejte
Lp!
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Preberi Pravila - osredotoči se na 4. člen.
Potem pa ponovno spiši BERLJIVO temo. Pomagaj si s SSKJ.
Potem pa ponovno spiši BERLJIVO temo. Pomagaj si s SSKJ.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imam problem Igre štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1412) | hojnikb |
» | Problem z graficno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (854) | hudychk |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7590 (6424) | Lyon |
» | Triera & omejevanje prometaOddelek: Omrežja in internet | 1850 (1366) | Jakka |
» | Ogromen problem s pekačem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (708) | reXor |