Forum » Izdelava spletišč » Nav bar problem
Nav bar problem
#000000 ::
Mam en problem, sicer gre za en meni kjer je cel kup gumbkov in na vsakem je dodana nav bar funkcija, problem pa je v tem, da bi rad ko klikneš na gumb in te vrže na zahtevano stran imel barvo gumba kot je določeno za down.
Se prav da bi na drugi strani kazal ta gumb v down funkciji ostali pa normalno, kar seveda tud gre če označim Show down image intially.
Zajebava pa me ker je treba pol za vsako stran narest poseben meni kjer bo to označeno in posledično bi se vsakič meni nalagal na novo.
Ima kdo idejo kako rešit to na kak eleganten način. LP
Se prav da bi na drugi strani kazal ta gumb v down funkciji ostali pa normalno, kar seveda tud gre če označim Show down image intially.
Zajebava pa me ker je treba pol za vsako stran narest poseben meni kjer bo to označeno in posledično bi se vsakič meni nalagal na novo.
Ima kdo idejo kako rešit to na kak eleganten način. LP
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (1493) | Hustla |
» | Laptop in kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 3268 (2832) | Karen |
» | LG LCD TV in Digitalna kabelskaOddelek: Zvok in slika | 19696 (11874) | triker |
» | Firmware za netgear WGR614Oddelek: Omrežja in internet | 1753 (1725) | Zorro |
» | Izdelava osnovne (vstopne strani) z dinamičnimi vsebinamiOddelek: Izdelava spletišč | 1399 (1187) | osti1 |