» »

Katera rač. štacuna je najcenejša?

Katera rač. štacuna je najcenejša?

bravo ::

Kupujem nov računalnik, pa me zanima, katere štacune imajo najcenejše komponente in so nasploh poceni po vaših izkušnjah. A mogoče poznate katero, ki prakticira staro za novo? Hvala.

Binji ::

|OEssedi|O
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Tzar ::

IZID d.o.o., ljubljana
Najceneje pri NAS
lp
Življenje je lepo!

tha_man ::

Belbled na Otočcu pri Novem mestu je kar poceni, al pa Mlacom... Sicer pa pri celotnem računalniku ni neke bistvene razlike med različnimi trgovinami, nekateri imajo določene stvari poceni, zato pa druge spet dražje in obratno... Bolj se pozna razlika če kupuješ posamezne komponente posebej, lahko kar dosti profitiraš.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

DrSergioDJ ::

Mlacom ma vse pocen,hehehe. Sam sm ze slisu ful pritozb na njih, ampak sam sm jim pustu ze kr lepo vsoto $$$, pa vse dela tip-top 8-)
...

ChiefThunder ::

Essedi je baje gud, mlacom ma pa dosti in poceni stvari, pa tud pritožb...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Daishi ::

Lih, ka smo ze na temi pritozb.

Ce mate kej cez Essedi Gorica mi prosim majlajte, da probamo odpravt.

(Vrste u stacun so ze poznan problem in delamo na tem.:D)
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066

SI_J ::

Loki ::

na gorenjskem je dalec najcenejsi Basing - tudi eden izmed najcenejsih po vsej Slo, vsaj kar sem jaz gledal.

Tisti cenik ni nujno azuren, raje jih klici/ poslji e-mail.
I left my wallet in El Segundo

CoolMe ::

Tkole ti povem, lastna hvala-cena mala...
Najbolš, da odpreš oglasnik in izpišeš vn vse comp. štacune, pol pa klič...
:\Ne pozab uprašat za popuste(gotovinski, božični...):\

"lastna hvala-cena mala"

Upam, da to ni letelo name! Ne pumpam nobenga naj pr nas kupuje!

Uros - Essedi Gorica

DOLF ::

Na žalost še nimam uradnega cenika, vendar se že dalj časa ukvarjam s prodajo HW in če koga zanima naj piše za cenik. Bo pa firma v kratkem postala uradna:D...

piek ::

Odgovor Daishi-ju...

Lepo po vrsti:
- vrsta v trgovini (delno zaradi mnogo strank, vecinoma pa zaradi vasega prodajalca! - je mar tip crnogorske krvi?!)
- ZELO majhne zaloge (zadnjic sem znorel za pultom - prejsnji vecer sem preveril cenik na webu in zacuda so bili zeljeni artikli vsi na voljo, nakar pridem takoj drugi dan v trgovino in glej ga zlomka nimate niti CPUja, niti grafike, niti HDDjev ter nobenega pekaca z 16x ali vec!!) popustili so mi zivci - navsezadnje sem prevozil 200km! in sem napizdil ze omenjenega crnogorca naj rajsi zapre barako) - no, da moj dan ni bil popolnoma unicen je poskrbela "goriska konkurenca" - Vobis, ki je imel vsaj par kosov hardvera.

Da pa ne bom samo kritiziral, ti predlagam naslednje resitve: proti koncu tedna, obvezno pa v soboto najmanj 2 prodajalca za pultom (crnogorca se raje znebite); predvsem pa povecajte stevilo artiklov na zalogi - to vase poslovanje na narocilo marsikomu ne ustreza, saj ko doloceno komponeto naposled le dobite, je potem drugje ze cenejsa!

Toliko v vednost in ravnanje.

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

para-site ::

Ker sm lokalc vem kako Essedi dela in ti bom kar jst odgovoru:
Tisto kar je na web-u, je to, kar imajo v centralnem skladišču. Essedi je namreč veriga trgovin in trg. v Gorici je ena izmed franšiznih enot. Torej je zaloga v skladišču popolnoma nekaj drugega kot zaloga v trgovini. Zato moraš stvar naročit, potem pa če je stvar na zalogi v skladišču, jo dobiš, ko imajo dostavo-to pa je sreda in petek. Seveda če ti je prej ne prodajo- zato pa je taka gužva v sredo in petek. Ne sej če mu rečeš, ti da na stran.
Kar se tiče pa prodajalca pa je tip zelo miren pri taki gužvi, ki jo ima. Jst bi znoru. |O Dosti bolj hitro tko al tko ne bi mogu delat.

Ah, guzva.

V trgovini smo meli ze 3 decke, ki pa se niso obnesli. Trenutno se pogovarjam s simpaticno deklico, ki naj bi se naslikala vnasi trgovinici.:D

para-site je super razlozil naso situacijo z zalogo. Majhna zaloga je skrivnost nase cene. ( in prinese celo serijo problemov )8-)

Poseben problem je pri dobavi "kriticnih" komponent, npr. Pineer DVD jih ni za dobit, Ati Radeon 8500 dobivamo po kapljicah, . . .:'(

Kar se tice dobave in cen, pri nas vedno velja dnevna cena, ce artiklu pade cena za nas velja danasnja.:P

Dejte mi kak teden pa probamo malo polepsat situacijo. ( ce pride deklica za pult ):D

"Crnogorc" pa je faca, lahko bi bil hitrejsi, ampak clouk se mora zadovoljit. :D
Uros - Essedi Gorica

ts ::

jae in mlacom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!

Oddelek: Kaj kupiti
476330 (3299) schurda
»

ESSEDI shop v ITA..... >Kje?Pot?

162018 (1662) primozetoo
»

essedi

231660 (1001) schurda
»

Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )