Forum » Pomoč in nasveti » Kopija diska na (zunanji) USB disk - WIN XP
Kopija diska na (zunanji) USB disk - WIN XP
dunda ::
Pozdravljeni!
Iskanje sem že uporabil, pa vendar nisem naše pravega odgovora.
Želel bi napraviti kopijo HDD na zunanji USB disk. Seveda tako, da bo kopija popolna in zunanji disk zagonski (bootable).
Pogledal sem nekaj teh brezplačnih programov za kloniranje, pa delujejo tako, da naredijo boot disketo (pač s svojim OS) in potem ti ponudi kopiranje. Hec je v tem, da pač v tistem svojem OS ne vidi USB diska
Sklepam, da tisti boljši programi za kopiranje (Norton Ghost in podobni) to znajo - ali pač ne. Ali je tudi kakšen brezplačen?
Vnaprej hvala.
Iskanje sem že uporabil, pa vendar nisem naše pravega odgovora.
Želel bi napraviti kopijo HDD na zunanji USB disk. Seveda tako, da bo kopija popolna in zunanji disk zagonski (bootable).
Pogledal sem nekaj teh brezplačnih programov za kloniranje, pa delujejo tako, da naredijo boot disketo (pač s svojim OS) in potem ti ponudi kopiranje. Hec je v tem, da pač v tistem svojem OS ne vidi USB diska
Sklepam, da tisti boljši programi za kopiranje (Norton Ghost in podobni) to znajo - ali pač ne. Ali je tudi kakšen brezplačen?
Vnaprej hvala.
~Speed ::
Poglej si programsko opremo Acronis.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
dunda ::
Tudi je zanimiv. Najprej bom malo prebral navodila za True Image, potem pa se bom odločil. Imam občutek, da ima vse kar potrebujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5576 (4582) | gruntfürmich |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14678 (11909) | Dromar |
» | Kako ustvarit kopijo diska 1:1 ???Oddelek: Strojna oprema | 2621 (2139) | s1m0n |
» | prenos operacijskega sistema na manjši diskOddelek: Operacijski sistemi | 1325 (1133) | Karlos |
» | backup na usb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1076) | solatko |