» »

asdf

asdf

bossini ::

imamo v šoli program za tipkanje asdf! pa me je frend prosu če se de kaj narest da nebi npak štelo! program vam lahko pošljem če znate kaj hvala!
bossini

Gwanaroth ::

Naj se raje nauči tipkanja, mu bo bolj prav prišlo..
Lights often keep secret hypnosis..

OmegaBlue ::

... mladina. Da bi se naučili tipkat tako kot se zagre pa ne?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

bossini ::

ja sam se da? bi lah nardili!!;)
bossini

AndrejS ::

Če tipkaš brez napak ti jih ne bo štelo, ker jih ne me >:D

Nona ::

OK, naj ti bo. Vendar samo za informacijo, tega pri mojih dijakih ne razlagam in da bo uradno, takega početja ne podpiram. Itak se pri ocenjevanju tehnike tipkanja in pisnih ocenjevanjih vidi ali zna tipkati ali ne.

Ko natipka vse naloge, ki jih mora, naj na disketi poišče (seveda, če je rezultate shranil) datoteko sta.txt. Not bo našel podatke o datumu, kdaj je tipkal, času, ki ga je porabil, katere naloge je delal, hitrost tipkanja, številu napak, skupnem številu napak, % napak.

Popravi naj število napak pri posamezni nalogi, številu napak skupaj ter % napak. Pa naj pazi na to, da ne bo porušil izgled strani. Ujemati se mora tudi število vseh udarcev pri nalogi - daljše naloge imajo 180 znakov, krajše pa 120.

Spreminjanja statistike ne priporočam, rajši naj tipka 10-15 minut na dan, pa bo se hitro naučil. Postopek spreminjanja statistike je predolg in prezahteven, da bi jo lahko naredil pri uri - verjetno ga bo profesor slej ko prej dobil, ker ne bo zadosti hiter.

Če ima(š) še kakšno vprašanje, sem pripravljena pomagati.

Nona ::

Pozabila sem napisati še to, da je pri 7 nalogah po 180 znakov skupaj 1260 znakov - če si spremeni statistiko tako, da ima pri vsaki nalogi po 1 napako (7 nalog), ima lahko največ 1267 znakov (pravilnih 1260 in 7 napak)! Da ne bo slučajno imel 1280 napak in po 1 napako pri vsaki nalogi.

Pa tudi procent napak mora pravilno izračunati - da ne bo imel 20 napak in % pravilnosti 0,49. Pri 1260 znakih je 10 napak 0,79 % (kar je pri meni še zadostno 2).

OmegaBlue ::

ENA SAMA besedica še o warezu. In fašete vsi naziv.. tisti, ki dajete linke in tisti, ki prosite za njih.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

tinqa ::

lahko program le minimiraš, označiš vse, kar moraš prepisati, in kopiraš v prostorček, kjer moraš pisati. je zelo hitro, mogoče ti bo uspelo to nardit med uro, samo morš pol res hitro maksimirat:)) to pa delaš seveda pri vsaki nalogi posebej.

;-) ::

@Nona ma vidi se pri tipkanju med poukom, ko so navadne ure, pri kontrolnih ko pišemo poslovne dopise itd. se da švinglat:D Itak prfokse nemorjo gledat vseh 15 učencev ali več naenkrat, pa še učilnica je čist neugodno profesorjem postavljena...

Drgač pa se najlažje naučiš tipkat tako da vzameš eno bukvo v roke odpreš beležnico ali word (da te ne moti 100 ostalih funkcij daš na fullscreen) pa tipkaš...napak si nesmeš popravlat na začetku, ker preveč energije potrošiš za to.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slepo Tipkanje

Oddelek: Programska oprema
4917404 (16186) Yacked2
»

Hitrost tipkanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6311700 (9921) šernk
»

slepo tipkanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
7816825 (10844) tiiasa
»

Hitrost tipkanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
828561 (6010) mojca
»

Desetprstno tipkanje (učenje) (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5223946 (22120) strictom

Več podobnih tem