Forum » Operacijski sistemi » Remote desktop v WinXP PRO
Remote desktop v WinXP PRO
Taras_Bulba ::
Zanimam me glede remote deskotpa ali je res da je lahko samo en uporabnik priklopljen naenkrat na računalnik.
Ker trenutno imam 2 userja, oba z admin pravicami in oba z dovoljenjem za remote connect. Ko pač delam nekaj in se mi še nekdo hoče priklopiti se mi pokaže okence z vprašanjem če to dovolim, nakar me vrže na logon ekran. Kaj narediti da se to ne zgodi? A je sploh možno?
Ker trenutno imam 2 userja, oba z admin pravicami in oba z dovoljenjem za remote connect. Ko pač delam nekaj in se mi še nekdo hoče priklopiti se mi pokaže okence z vprašanjem če to dovolim, nakar me vrže na logon ekran. Kaj narediti da se to ne zgodi? A je sploh možno?
Ziga Dolhar ::
Licenčno inducirana tehnična omejitev.
[Menda obstaja nek crack ... never seen.]
[Menda obstaja nek crack ... never seen.]
https://dolhar.si/
Rok Nemec ::
Je možno, ampak samo z "hackom".
Concurrent Remote Desktop Sessions in Windows XP SP2
Te omejitve ni v datoteki termserv.dll, ki je skopirana iz verzije Windows XP Service Pack 2 Release Candidate 2.(največja verzija dll-ja ko stvar še deluje)
Concurrent Remote Desktop Sessions in Windows XP SP2
Te omejitve ni v datoteki termserv.dll, ki je skopirana iz verzije Windows XP Service Pack 2 Release Candidate 2.(največja verzija dll-ja ko stvar še deluje)
xCore ::
Da ne odpiram nove teme.
Je mozno naret da bi na win bil en user z kodo (za remote desktop) ampak ob vklopu racunalnika nebi bilo potrebno pisati kode in bi se avtomatsko prijavlo v tega edinega usera(z kodo)?
Je mozno naret da bi na win bil en user z kodo (za remote desktop) ampak ob vklopu racunalnika nebi bilo potrebno pisati kode in bi se avtomatsko prijavlo v tega edinega usera(z kodo)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava Win > UbuntuOddelek: Omrežja in internet | 974 (755) | SSH |
» | Nalaganje VNC Serverja pred vpisom geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2265 (1943) | ender |
» | Remote desktop pomočOddelek: Omrežja in internet | 1711 (1301) | K0K0 |
» | Zaganjanje filmov, muzike... z enega računalnika na drugemOddelek: Programska oprema | 1053 (860) | alesrosina |
» | Kako oddaljeno dostopati do domačega računalnika?Oddelek: Omrežja in internet | 2114 (1880) | ToniT |