Forum » Pomoč in nasveti » grafična kartica
grafična kartica
Loaded ::
Imam problem in ta se glasi takole;
danes sem doma razstavil cel računalnik in vse počistil. Na grafično sem tudi namontiral hladilnik. Vendar pa se mi po sestavi računalnika na ekranu v DOS-u pojavi siva slika, medtem ko celotna slika utripa vred z črkami. Naredil sem vse; počistil sem konektorje, sprobal sem tudi drugo grafično na pcl vodilo (slika je bola v redu) in tudi z monitorjem je vse v redu.
A je mogoče da sem kaj skuril oz. kaj spregledall? Imam RadeOn 9200 SE.
Kaj še naj naredim?
Prosim pomagajte....
danes sem doma razstavil cel računalnik in vse počistil. Na grafično sem tudi namontiral hladilnik. Vendar pa se mi po sestavi računalnika na ekranu v DOS-u pojavi siva slika, medtem ko celotna slika utripa vred z črkami. Naredil sem vse; počistil sem konektorje, sprobal sem tudi drugo grafično na pcl vodilo (slika je bola v redu) in tudi z monitorjem je vse v redu.
A je mogoče da sem kaj skuril oz. kaj spregledall? Imam RadeOn 9200 SE.
Kaj še naj naredim?
Prosim pomagajte....
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta koliko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6603 (5600) | Pentium |
» | kako naj izbrišem viruse in druge škodljive datoteke ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2189) | @nny |
» | Po nekaj sekundah prižganega računalnika izgubim sliko.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (780) | Freezy |
» | Težave z Club3D Geforce 7600GS AGP in videom - vsaj mislimOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1609) | denisxt |
» | Povečanje sistemskih sredstev v w98 / MEOddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (867) | Highlag |