Forum » Operacijski sistemi » Mac OS X Tiger na PC-ju
Mac OS X Tiger na PC-ju
jorcasso ::
Bral sem na internetu, da je že možno inštalirat operacijski sistem MAC OS X TIGER na PC-ju (navaden računalnik).
Zanima me če je že kdo inštaliral to stvar, pa kako deluje, ali se splača? ali rajše sam windows vista? Ker windows xp, je res škoda imet!!
Imam: PENTIUM 4 HT, 3.2 , 200 GB DISK, 1 GB RAM, DVD-RW, 128 MB GRAFIČNA, FIREWIRE.... 19 LCD MONITOR windows xp pro sp2
Zanima me če je že kdo inštaliral to stvar, pa kako deluje, ali se splača? ali rajše sam windows vista? Ker windows xp, je res škoda imet!!
Imam: PENTIUM 4 HT, 3.2 , 200 GB DISK, 1 GB RAM, DVD-RW, 128 MB GRAFIČNA, FIREWIRE.... 19 LCD MONITOR windows xp pro sp2
- zaklenil: OmegaBlue ()
jorcasso ::
Moji prijatelji iz L. Amerike pravijo: HASTA LA "VISTA" WINDOWS, HOLA "MAC OS X"!!
Prevod: Adijo Windows, živijo Mac os X... Hehe
Prevod: Adijo Windows, živijo Mac os X... Hehe
OmegaBlue ::
Maš zgoraj povezavo na že obstoječo temo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSX na x86 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 10851 (6392) | bluefish |
» | os x na pc (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6384 (4906) | bluefish |
» | Vista varnejša kot MacOS X? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 10954 (1693) | Matevžk |
» | Apple Mac OsOddelek: Operacijski sistemi | 1836 (1197) | sash |
⊘ | Kako naj emuliram Mac os X?Oddelek: Operacijski sistemi | 1402 (1200) | Azrael |