» »

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

sdram ::

Lep pozdrav!

Moderatorje prosim, če je ta tema že bila objavljena, naj jo prestavijo v ustrezno področje.

Imam problem pri Mozilli, ki ne vem kako ga odpraviti. Na spodnji sliki vidite tisto sivo polje, niti pojma nimam kako se je to zgodilo. kako to odpravim, saj me zelooo moti. Prosim za pomoč.

SLIKA TEŽAVE

Hvala in želim Vam lep dan še naprej.

nejc
  • spremenil: sdram ()

sdram ::

Hvala lepa, jaz sem pa zelo veliko pohval slišal glede tega foruma, vendar ga sedaj grajam in se mi zelo smili forum kot sam, saj je na njem veliko neodgovorjenih objav, pomeni, da le niso prisotni strokovnjaki, ampak tisti, ki to by the way odgovarjajo na vprašanja.

Škoda, da se je forum sploh razvil....

L.P.

nejc

#000000 ::

Mislm pa kva je stabo, kva si siten, zdej ko noben ni skoču na tvoj post si pa užaljen, 'mogoče tud da noben ni vedu tega' al pa je tvoj post ostal nekje med pozabljenimi. Ti rajš povej kako si rešil zadevo, če nočeš pa tud ne bodo solze tekle. LP

sdram ::

Nisem rešu, še vedno ne, niti ne vem kako naj, če nihče ali ne ve ali noče vedet. Res ne vem. Se pa opravičujem za izbruh, ker sem res bil malo presenečen nad nikakršnim odogovorom, skratka nad ničemur.

L.P.

nejc

#000000 ::

Lej ne vem kako bi to spremenu, ampak mogoče bi blo fino če bi kr reinstall naredu, najprej pa nared tole pejt / Zaznamki / upravljanje zaznamkov / Datoteka / izvozi 'tko ti bojo ostali bookmarki' če jih imaš seveda dobu boš en html file z imenom bookmark, kerga spravi nekam npr. med tvoje dokumente. Pol pejd in odinstaliraj Firefox, pol pa poglej na C:/program files / in pobriši vse od mozille firefox-a Nakar lepo instaliraj še enkrat, pomojem bi mogl to zgint. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

R33D3M33R ::

Hja, sdram poglej kak je to. Tudi jaz sem že doživel, da sem odgovor na moje vprašanje moral poiskati sam.
Fora je pač v tem, da ti nekdo, ki se še nikoli ni srečal s takim problemom in nima pojma kaj ga povzroča, ne bo odgovoril.

Ja, najde se kdo, ki odgovori toliko da pač nekaj napiše. Ampak ima to smisel? Pisati kar tako "na blef"? Po mojem ne.

Jaz sem videl to temo, ko je nastala, ampak ker boljšega odgovora kot reinstall nisem poznal, sem rajši počakal, da odgovori kdo drug.
Naredi kot je svetoval #000000. Reinstall v večini primerov pomaga.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

sdram ::

Ok, hvala obema in še enkrat se kajam zaradi godrnjanja. Sicer sem že napravil uninstal pa instal, ni pa mi težava zginila, res pa je tudi, da nisem pobrisal datotek v Mozilli.

Glede zaznamkov se ni bati, so prvi ki zanje zelo poskrbim!

Hvala še enkrat in lep večer še naprej!

sdram ::

Tako, sedaj pa sem naredil tako, kot ste mi predlagali in nastalega problema ni več. Toda jezi me, ker ne vem kako je do tega prišlo, res ne... Hvala še enkrat.

L.P.

nejc

R33D3M33R ::

Hja, firefox ni brez varnostnih lukenj in hroščev. Morda si brskal po kaki spletni strani, ki jo je spisal kak spreten pisec exploitov. Mogoče je hrošč posledica naključja, sesutja brskalnika, napake ob zagonu ... Možno je vse živo.
Najbolj pa sumim to, da ti je mogoče kaka sumljiva stran namestila kak "toolbar" ali podobno brez tvoje vednosti in je zaradi tega ta napaka tudi nastala.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

acer aspire one ubuntu

Oddelek: Operacijski sistemi
5698 (629) nejcc
»

Vozilo z spremstvom

Oddelek: Loža
101531 (1054) flasha
»

Program za pisanje enačb

Oddelek: Programska oprema
82965 (2837) darkolord
»

cd; dvd-rw brez podajalca

Oddelek: Strojna oprema
6788 (709) Quikee
»

bepop? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17213391 (7465) jRk0

Več podobnih tem