» »

Notesnik

Notesnik

Entity ::

Pozdrav,

kupujem notesnik pa se ne morem odločit.
Sem prebral ze skoraj vse, pa nic ne pomaga :)

Iščem mašino, primarno zaradi mobilnosti. Se ukvarjam z grafiko in internetom, tako je obvezno samostojna grafična kartica (ne share varianta), 512MB rama, vsaj 40GB disk, DVD-RW, 15" z ločljivostjo večjo kot 1024x768 px.
Prednost je wi-fi in teža.
Cenovno nekako okoli 250K (+-10%)

Kaj bi priporočali?

Malo sem ze govoril z ljudmi ki se nekaj spoznajo na to in so dokaj pohvalili PC Plus Vario mašine, ker so narejene na AOpen barebone sistemu.
Sem malo gledal tale model: http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos...
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Ga kdo ima?

Bi prosil za kakšen nasvet, saj moj nakup ze predolgo traja (vec kot mesec dni)..

Hvala in lep pozdrav!!

eagle69 ::

zio

jst sm lih u četrtk kupu aopen 1559 model, z nvidia 128 mb na pci-express vodilu svojga rama, moj ma 1,4 ghz ma lahko bi uzel tud centrinota 1,6 samo bi pršo 3 jurijev dražij. je pa prenosnik zlo uredu... sm kar prsenečen nad njim. aja pa še to... resolucija pri mojem modelu je 1400 x 1050 i a grafiko je ful dobro če maš velik delovni prostor. kupu m ga pri pc handu a 255k pa še nek popust sm dobu. in če želiš ti računalnik u bistvu sestavijo po želji, sam poveš kok rama hočeš met, kok diska... se da vse zamenjat. tko da nsplošno zakon prenosnik.

lp
nVidia RuLz

perci ::

teža?

billy ::

Tudi Solontoe so narejeni na aopen barebonih, mislim da tudi nekateri modeli prestigia...tako da še lahko to pogledaš.

Drugače pa ni razlik v firmah, glavno je kateri barebone je za onovo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprašanje o prenosniku

Oddelek: Kaj kupiti
5861 (831) notlemat
»

Prenosnik do 300.000, raje manj :)

Oddelek: Kaj kupiti
374017 (3109) drejc
»