Forum » Kaj kupiti » Notesnik
Notesnik
Entity ::
Pozdrav,
kupujem notesnik pa se ne morem odločit.
Sem prebral ze skoraj vse, pa nic ne pomaga :)
Iščem mašino, primarno zaradi mobilnosti. Se ukvarjam z grafiko in internetom, tako je obvezno samostojna grafična kartica (ne share varianta), 512MB rama, vsaj 40GB disk, DVD-RW, 15" z ločljivostjo večjo kot 1024x768 px.
Prednost je wi-fi in teža.
Cenovno nekako okoli 250K (+-10%)
Kaj bi priporočali?
Malo sem ze govoril z ljudmi ki se nekaj spoznajo na to in so dokaj pohvalili PC Plus Vario mašine, ker so narejene na AOpen barebone sistemu.
Sem malo gledal tale model: http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos...
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Ga kdo ima?
Bi prosil za kakšen nasvet, saj moj nakup ze predolgo traja (vec kot mesec dni)..
Hvala in lep pozdrav!!
kupujem notesnik pa se ne morem odločit.
Sem prebral ze skoraj vse, pa nic ne pomaga :)
Iščem mašino, primarno zaradi mobilnosti. Se ukvarjam z grafiko in internetom, tako je obvezno samostojna grafična kartica (ne share varianta), 512MB rama, vsaj 40GB disk, DVD-RW, 15" z ločljivostjo večjo kot 1024x768 px.
Prednost je wi-fi in teža.
Cenovno nekako okoli 250K (+-10%)
Kaj bi priporočali?
Malo sem ze govoril z ljudmi ki se nekaj spoznajo na to in so dokaj pohvalili PC Plus Vario mašine, ker so narejene na AOpen barebone sistemu.
Sem malo gledal tale model: http://www.pcplus.si/racunalniki/prenos...
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Ga kdo ima?
Bi prosil za kakšen nasvet, saj moj nakup ze predolgo traja (vec kot mesec dni)..
Hvala in lep pozdrav!!
eagle69 ::
zio
jst sm lih u četrtk kupu aopen 1559 model, z nvidia 128 mb na pci-express vodilu svojga rama, moj ma 1,4 ghz ma lahko bi uzel tud centrinota 1,6 samo bi pršo 3 jurijev dražij. je pa prenosnik zlo uredu... sm kar prsenečen nad njim. aja pa še to... resolucija pri mojem modelu je 1400 x 1050 i a grafiko je ful dobro če maš velik delovni prostor. kupu m ga pri pc handu a 255k pa še nek popust sm dobu. in če želiš ti računalnik u bistvu sestavijo po želji, sam poveš kok rama hočeš met, kok diska... se da vse zamenjat. tko da nsplošno zakon prenosnik.
lp
jst sm lih u četrtk kupu aopen 1559 model, z nvidia 128 mb na pci-express vodilu svojga rama, moj ma 1,4 ghz ma lahko bi uzel tud centrinota 1,6 samo bi pršo 3 jurijev dražij. je pa prenosnik zlo uredu... sm kar prsenečen nad njim. aja pa še to... resolucija pri mojem modelu je 1400 x 1050 i a grafiko je ful dobro če maš velik delovni prostor. kupu m ga pri pc handu a 255k pa še nek popust sm dobu. in če želiš ti računalnik u bistvu sestavijo po želji, sam poveš kok rama hočeš met, kok diska... se da vse zamenjat. tko da nsplošno zakon prenosnik.
lp
nVidia RuLz
billy ::
Tudi Solontoe so narejeni na aopen barebonih, mislim da tudi nekateri modeli prestigia...tako da še lahko to pogledaš.
Drugače pa ni razlik v firmah, glavno je kateri barebone je za onovo.
Drugače pa ni razlik v firmah, glavno je kateri barebone je za onovo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o prenosnikuOddelek: Kaj kupiti | 861 (831) | notlemat |
» | Prenosnik do 300.000, raje manj :)Oddelek: Kaj kupiti | 4017 (3109) | drejc |
» | Notesnik 200KOddelek: Kaj kupiti | 3690 (2636) | Jan987 |
» | Hp prenosnik nx6110 360Oddelek: Kaj kupiti | 2669 (2533) | carlito149 |
» | Prestigio Nobile 158WOddelek: Kaj kupiti | 5162 (3492) | okfec |