Forum » Pomoč in nasveti » Kako popraviti MP4 player ko izbrišeš RAW particijo
Kako popraviti MP4 player ko izbrišeš RAW particijo
mechanik ::
Ko sem preizkušal in priklapljal novi MP4 player sem imel vklopljen način da prikaže obe particiji na flash disku FAT za podatke, pesmi in ... ter RAW na kateri so podatki za delovanje naprave. Po momoti sem sformatiral RAW particijo in ustvaril FAT particio ter zaenkart kljub vsem mojim naporom uničil player. Sedaj mi WIN kaže dva diska eden 2MB in drugi 115 MB v resnici pa je naprava 2GB. Ko sem z Easy recovery hotel obuditi podatke na RAW particiji mi ta pokaže tri particije od katerih je ena preostanek prostora na napravi. Imam še en enak player kersem si ga sposodil od kolega. Ne morem prebrati podatkov iz nejgove RAW particije in pravtako ne znam ustvariti RAW particije. Mislim da je to v WIN brez dodatnih programov ali potrebnega zanja nemogoče. PROSIM UMETNIKE, KI SO TEGA SPOSOBNI NAJ MI POMAGAJO. TOLIKO SEM RAČUNALNIKŠKO PISMEN DA BOM SAM USPOSOBIL NAPRAVO PO NAVODILIH SAJ SEM TO VČASIH POČEL SAMO MALO SEM ZARJAVEL IN IZ PRAKSE!
nAJLEPŠA HVALA ZA POMOČ!!
nAJLEPŠA HVALA ZA POMOČ!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualizacija particije na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (846) | sajmon |
» | Particija RAW -> NTFS brez izgube podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 3222 (2416) | lojze8 |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (2170) | 69charger |
» | SATA disk mrknu - kot da ni formatiran (RAW)Oddelek: Strojna oprema | 6072 (5765) | LeQuack |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2042 (1503) | solatko |