Forum » Mobilne tehnologije » katera RS-MMC kartica deluje na n70?
katera RS-MMC kartica deluje na n70?
divx man ::
Zdravo!!
Rad bi kupil dodatno mmc kartico za nokio n70 vendar neoriginalno, ker originalne so predrage!! Malo sem brskal po netu in našel tole kartico. Zanima me ali ta kartica paše v nokio n70, ker če ne mi prosim povejte katera bi pasala. V navodilih od nokie tudi piše da telefon podpira napajanje z dvema napetostma in sicer 1,8V in 3V. Vendar tudi piša de če hočemo zagotoviti pravilno delovanje kartice moramo uporabljati kartico z obema napetostma. Ta kartica od sandiska pa deluje le na 3V. Torej ali je kompatibilna z nokio n70?
Rad bi kupil dodatno mmc kartico za nokio n70 vendar neoriginalno, ker originalne so predrage!! Malo sem brskal po netu in našel tole kartico. Zanima me ali ta kartica paše v nokio n70, ker če ne mi prosim povejte katera bi pasala. V navodilih od nokie tudi piše da telefon podpira napajanje z dvema napetostma in sicer 1,8V in 3V. Vendar tudi piša de če hočemo zagotoviti pravilno delovanje kartice moramo uporabljati kartico z obema napetostma. Ta kartica od sandiska pa deluje le na 3V. Torej ali je kompatibilna z nokio n70?
Primoz78 ::
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1630 (1075) | Aliter |
» | Nokia ali SE pri SimobiluOddelek: Kaj kupiti | 2744 (2444) | RiNC |
» | Mobitel do 100€Oddelek: Kaj kupiti | 1929 (1575) | CallMeAl |
» | nokia n70Oddelek: Mobilne tehnologije | 2088 (1876) | spoon |