Forum » Strojna oprema » Kolk dolgi so lahko kabli za printer ?
Kolk dolgi so lahko kabli za printer ?
_max_ ::
Kolk dolgi so lahko kabli za printer ? Na računalniku kanim v ta namen uporabiti standarden konektor za printerje (kokrkolsemužereče), na printerju pa jako podoben konektor, le da ime krilca za pritrditev namesto vijakov.
Baje je kabel lahko dolg le 2 m, pri daljšem kablu pa se podatki ne prenešajo pravilno. Rabil bi cca. 9m dolg kabel. Je to mogoče ? Rabim kakšne vmesne člene ? Kje bi se dobili ?
LP, Enigma
Baje je kabel lahko dolg le 2 m, pri daljšem kablu pa se podatki ne prenešajo pravilno. Rabil bi cca. 9m dolg kabel. Je to mogoče ? Rabim kakšne vmesne člene ? Kje bi se dobili ?
LP, Enigma
Lasciate ogni speranza voi chi domandate
totimato ::
Do sedaj sem v trgovinah videl najdaljši kabel 5 m. Jaz sem si enkrat naredil 10 meterskega. Je pa res, da me je malo zezalo, dokler je začelo vse pravilno delovati.
7m mi je delalo bp.
Nekaj nasvetov:
- ko kupuješ kabel bodi pozoren, da ima čimgostejši oplet (okoli notranjih žil)
- dobro splaniraj kje bo kabel potekal, izogibaj se ostrih ovinkov ali bognedaj, da bi bil kabel zvit v zanko
- počakaj z zadnjim konektorjem dokler kabel ne spelješ do računalnika - takrat vidiš koliko ti je ostalo in lahko višek odrežeš.
- ko spelješ kabel bodi pozoren, da niso v bližini kabla kakšne tuljave ali transformatorji, npr: TV, radio...
lp
totimato
7m mi je delalo bp.
Nekaj nasvetov:
- ko kupuješ kabel bodi pozoren, da ima čimgostejši oplet (okoli notranjih žil)
- dobro splaniraj kje bo kabel potekal, izogibaj se ostrih ovinkov ali bognedaj, da bi bil kabel zvit v zanko
- počakaj z zadnjim konektorjem dokler kabel ne spelješ do računalnika - takrat vidiš koliko ti je ostalo in lahko višek odrežeš.
- ko spelješ kabel bodi pozoren, da niso v bližini kabla kakšne tuljave ali transformatorji, npr: TV, radio...
lp
totimato
Mr.B ::
Jaz sem probal tudi desetmeterskega pa je vcasih delalo vcasih pa ne. S sedm metrov pa dela BP.
Kar se tice kablov pa itak "vsi" kupujete najcenejse , toliko da se ne boste cudili da vam nebo delalo.
Za vec kot 7m pa je priporocljivo imeti buffer y napajanjem , ampak to stane okoli 10.000 sit. Pa se HP-jevi printerji ne delajo z njimi.
Kar se tice kablov pa itak "vsi" kupujete najcenejse , toliko da se ne boste cudili da vam nebo delalo.
Za vec kot 7m pa je priporocljivo imeti buffer y napajanjem , ampak to stane okoli 10.000 sit. Pa se HP-jevi printerji ne delajo z njimi.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti zvok tv na starejši hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 4428 (4244) | gorann |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6517 (5398) | ST-777 |
» | HDMI 15mOddelek: Kaj kupiti | 2329 (1772) | cole-22 |
» | Na koliko metrov podaljšati kabel za tiskalnik?Oddelek: Strojna oprema | 2310 (1929) | Lincolin |
» | dolžina usb kablaOddelek: Pomoč in nasveti | 2319 (2151) | KuhaR |