Forum » Programska oprema » Film v PageMaker-ju 7?
Film v PageMaker-ju 7?
sklemenc ::
Naredil sem si letak v PAGEMAKER-ju. Želja, da bi spravil natiskano na film v MIROR - NEGATIVE - OBRNJENI obliki, se mi ne uresniči.
KAKO MI BO USPELO?
KJE LAHKO NAJDEM PLUG-INE ZA PAGEMAKER (potrebujem baje CMS-plugin)?
s.
KAKO MI BO USPELO?
KJE LAHKO NAJDEM PLUG-INE ZA PAGEMAKER (potrebujem baje CMS-plugin)?
s.
Jebiveter ::
Ce te prav razumem bi ti rad imel, ko tiskas na papir (oz. film) negativno sliko? To se da nardit pri Print options oz. Print. Zdi se mi, da moras vkljucit print negative. Imam PM 6.5 zato ne vem kako je z tem pri 7ki!
Drgac pa pohlej malo v Help pa tudi na Adobe-jevi strani dobios marsikaj (plugine namrec)!
Drgac pa pohlej malo v Help pa tudi na Adobe-jevi strani dobios marsikaj (plugine namrec)!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Hvala za pomoč
AMPAK, ko izberem ukaz print nimam nikjer opcije NEGATIVE (tudi v helpu piše, da bi moralo biti, a je ni__imam PANASONIC LASER_KX-P6300).
Moram imeti slučajno naložen CMS-plugin?. KAJ JE TO CMS. Kje ga najdem (link)?
Hvala!
s.
AMPAK, ko izberem ukaz print nimam nikjer opcije NEGATIVE (tudi v helpu piše, da bi moralo biti, a je ni__imam PANASONIC LASER_KX-P6300).
Moram imeti slučajno naložen CMS-plugin?. KAJ JE TO CMS. Kje ga najdem (link)?
Hvala!
s.
Kekec ::
Ja ne podpira vsak printer tega!
Ponavadi če imaš PostScript printer pol navadno dela to, če pa nimaš pol moreš pa kakšno drugačno rešitev najdet, sam sem vcasih imel podobn problem in sem pol vse nenako prenesel v CorelDraw tam pa pol ni bil vec problem!
Ponavadi če imaš PostScript printer pol navadno dela to, če pa nimaš pol moreš pa kakšno drugačno rešitev najdet, sam sem vcasih imel podobn problem in sem pol vse nenako prenesel v CorelDraw tam pa pol ni bil vec problem!
Kekec povej ali lahko rešim problem s printerjem (PANASONIC_laser) še na kak drug način.
Corel DRAWa ne maram zato bi moral nekako uredit printer (PA NE NAKUP NOVEGA).
v ČEM JE ŠALA S POSTSCRIPTOM?
hV.
S.
Corel DRAWa ne maram zato bi moral nekako uredit printer (PA NE NAKUP NOVEGA).
v ČEM JE ŠALA S POSTSCRIPTOM?
hV.
S.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corel ne printa nekaterih objektov (slik)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2719 (407) | nejcek74 |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25868 (25075) | Matev |
» | Kako pretvorit datoteko *.prn v *.doc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2746 (2542) | Zzzzzzz |
» | VB: Printer.PageSizeOddelek: Programiranje | 1189 (1081) | Zzzzzzz |
» | Printer in post script!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1637) | Brane2 |