Forum » Kaj kupiti » Lightscribe mediji - kje kupiti?
Lightscribe mediji - kje kupiti?
st00rm ::
A kdo ve kje se da nabavt lightscribe medije (DVD in CD) ????
God must love stupid people because he made so many of them.
- spremenilo: Stepni Volk ()
Ndrej ::
V računalniških trgovinah imajo to ponavadi... Kupi od Verbatima. Imajo jih v Jaetu, Comtronu, pa danes sem jih videl mislim da v Big Bangu. Samo so (pre)dragi. Nekje 2300 sit za 10 medijev. Nekje okol tam
mcmcmc ::
Jaz sem bil danes v comtronu, big bangu, bofu(bivšemu) pa nikjer niso imeli lightscribe dvdjev! Kaj kdo ve kje se še da to dobit (v mb-ju)? Na internetu sem gledal pa tudi nisem našel kakšne pametne trgovine. Ve kdo za kakšno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mcmcmc ()
Kekec ::
Ali je LabelFlash tehnologija različna od LightScribe ali ne? Ali se lahko uporabljajo isti mediji za "tiskat" ali so spet drugi mediji?
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kekec ()
Quikee ::
Ali je LabelFlash tehnologija različna od LightScribe ali ne?
Da
Ali se lahko uporabljajo isti mediji za "tiskat" ali so spet drugi mediji?
Ne. Ker sta tehnologiji razlicni in nista med seboj kompatibilni rabis za vsako poseben medij.
Da
Ali se lahko uporabljajo isti mediji za "tiskat" ali so spet drugi mediji?
Ne. Ker sta tehnologiji razlicni in nista med seboj kompatibilni rabis za vsako poseben medij.
Torej NEC DVD ND-4551 ne podpira LightScribe amapk LabelFlash ... namreč v določenih ponudbah naprimer Jae napačno reklamirajo.
Katera tehnologija je boljša in kater pogon potem priporočate?
lp
Katera tehnologija je boljša in kater pogon potem priporočate?
lp
Quikee ::
LightScribe je (IMHO) boljsi... predvsem zaradi boljsih medijev, ki so na voljo z LightScribe podporo (MCC). Drugace pa ce mene vprasas je pravo tiskanje na medije se vedno najboljse in dosti hitrejse. =)
Ndrej ::
Po mojem mnenju vzemi pogon katerega želiš, ne glede na tehnologijo ki jo podpira. Ne labelflash ne lightscribe nista boh ve kaj dobra in poceni in ju najbrž ne boš nikoli rabil.
Tukaj sem gledal primerjavo in se mi lightscribe zdi res boljsa vsaj na videz oz. na končni razultat ... zdaj me pa zanima kateri dvd zapisovalniki sploh podpirajo lightscribe ki bi bili primerni za nakup in po možnosti kje?
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kekec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LightScribe in LabelFlashOddelek: Pomoč in nasveti | 6297 (1164) | DoberDan |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28519 (18836) | Mitko_R |
» | dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etiketeOddelek: Programska oprema | 1795 (1647) | JOKER |
» | LightScribe DVD+/-RWOddelek: Kaj kupiti | 1750 (1578) | xCore |
» | DVD + tiskalnik Philips DVDR16LSK LightScribeOddelek: Kaj kupiti | 2393 (1984) | Mirč |