» »

video iz igre

video iz igre

FALCONEYE ::

kako v igri posneti vide prenesti v kaki berljivi format za druge programe???
Upam da pride dan ko bom podedoval delnice pri microsoftu.

Kami ::

Malo povej kak si vedo posnem itd (kera igra...)?

Nekate majo opcijo avi rekorde nekatere pa demo samo za igro...

Najboljše, da kr posnameš stvar z FRAPS programom

FALCONEYE ::

igra je CoD2. z frapsom se ne da, demo lahko posnamem z /record opcijo, vendar jaz rabim v .avi oz podobnem formatu
Upam da pride dan ko bom podedoval delnice pri microsoftu.

Tilen ::

Zakaj se pa s frapsom ne da oz. kaksen format ti gre ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

def0r ::

A ne dela fraps samo 30s filmck?

tvojaMAMA ::

hmm mislim, da lahko posnames tudi daljse filmcke. jaz sem tudi probal z frapsom Cod2 posnet pa se ni dalo. :( razložite prosim
smrdi smrdi smrdi LP

Kami ::

Lahko daljše ampak rabiš orginalni verzijo

In kaj pomeni "se ni dalo"?

Si dobil kak error?...

pa ni errora... samo ko maš vklopljen fraps, se v igrah pokažejo one rumene številke, v CoD2 se mi pa številke ne prikažejo, pa sploh ne snema oz. screenshota :O nevem kaj je vzrok. (v vseh ostalih igrah mi dela (UT2004, lineage2,...))
smrdi smrdi smrdi LP

Zgodovina sprememb…

Bato|\| ::

amm... odpri konzolo napiš cl_avidemo 30 pol pejt v c:al kmrkol si že posnev to igro greš pod main, screenshots pa vidš da maš končnico tga. odpreš program vitrualDub greš pod open, pa daš open video file... pa najdš te tga file pa daš tga 001 al tko nekak :) uglavnm uno taprvo pol pa pretvorš. :D

ty :D samo.... screenshots???? v mapi main maš samo demos, players in save. se meni meša ali je tako? napisal sem cl_avidemo 30, šel ven iz igre, pogledal v mapo main, pa nič našel. hmmm. noben .tga ... kaj zdaj?
smrdi smrdi smrdi LP

Zgodovina sprememb…

hmm... čudno, mogl bi bit za zihr :\ prideš v špil odpreš konzolo napiš /cl_avidemo 30 (nujno morš dat št. 30! to so fpsji ^^ ) in potem pač delaš kar hočeš :) in ti snema... drgač ti pa priporočam če boš kej snemav ane... :D pol prej posnem demo pa pol si daš na binde te funkcije npr:/bind f4 cl_avidemo 30 in pa /bind f5 cl_avidemo 0 pa neha :D tko da pol sam prtiskaš v demotu f4 pa f5 :D

aaaaaaaaaaa skužil sem. naredi odličen film, samo ko igram vidim samo slike, ne pa tekočo igro 8-O ... a ko napisem /record pol snema, pa dobim demoje. demoje se ne da konventirat?
smrdi smrdi smrdi LP

Zgodovina sprememb…

amm lej :D ti pač /record nardiš ane :D pa ime pol pa ane delaš kr hočeš posnet pa pač daš /stoprecord pa daš pol /demo pa ime pod kerga si ga snemu pol pa pač snemaš stisto funkcijo k sm prej govoru cl_avidemo 30 pol pa ko nehaš, pržgeš program vitrualDub pa openvideo file pa une tga fajle konvektiraš v avi ... :D to ti je cela umetnost, pa še tko dobiš kar se da lepo kvaliteto filma.;)

ajaaaaaaaaaaa res deluje, lol koji noob sem.... ty ty :D
smrdi smrdi smrdi LP

Ni blema ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za snemanje v igri

Oddelek: Programska oprema
141263 (1084) jizzer