Forum » Kaj kupiti » SOLOnote 8050QDA
SOLOnote 8050QDA
eagle69 ::
zdravo
mene zanima, kaj si vi mislite o tem prenosniku (solonote 8050qda)? kakšna je kvaliteta, razmerje cena/hitrost in podobno. če ga kdo že ima naj prosim napiše a je zadovoljen z njim... http://nakupi.net/buy.php?&productId=39...
namen imam še dokupit 256 rama
kupujem prenosnik, zato sprašujem. pa ne me zdej sprašavat zaki ga bom rabu... rabu ga bom za čisto vse... pisanje, igranje igric (nism kšn zahtevnež), editing zvoka in filma....
tko da z besedo na plan... aja pa še to... prenosnik naj bi bil okoli 200 tisočakov.
lp
mene zanima, kaj si vi mislite o tem prenosniku (solonote 8050qda)? kakšna je kvaliteta, razmerje cena/hitrost in podobno. če ga kdo že ima naj prosim napiše a je zadovoljen z njim... http://nakupi.net/buy.php?&productId=39...
namen imam še dokupit 256 rama
kupujem prenosnik, zato sprašujem. pa ne me zdej sprašavat zaki ga bom rabu... rabu ga bom za čisto vse... pisanje, igranje igric (nism kšn zahtevnež), editing zvoka in filma....
tko da z besedo na plan... aja pa še to... prenosnik naj bi bil okoli 200 tisočakov.
lp
nVidia RuLz
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
MihaFirst ::
a sem jst mal za časom, al se še vedno ne da dobit odličnega prenosnika za manj kot 400.000?
www.gamma.si
Utk ::
Za ta dnar bi lahko bil tudi boljši...vsaj pravi Pentium M in tako naprej, več rama, diska...edino grafična je kolk tolk. Poglej še malo naokoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1023) | vaščan |
» | kupujem prenosnik za igre in ostalo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7450 (5775) | Grey |
» | Kje kupiti star RAM za prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4884 (4319) | Smukecc |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7625 (6109) | Jan987 |
» | Dobil ponudbo za MSI prenosnik, Kaj pravite - naj vzamemOddelek: Kaj kupiti | 1206 (1022) | garfy |