» »

TV-out grafična kartica

TV-out grafična kartica

dr.J ::

Razmišljam o nakupu grafične kartice s TV-Out možnostjo (gledanje DVD filmov na TV).
Kakšne so vaše izkušnje?
Kakšne konektorje oziroma kable in pretvornike se dobi zraven? Moja TV ima žal samo SCART slot, videorekorder pa ima avdio/video-in činč.
Ali je Matrox z DualHead v redu?

Hvala za nasvete!

Jux ::

Ej jst mam doma kyroII (PowerVR 64mb TV-Out) pa zadeva cist kul funkcionira - tko kot ti gledam divxe na tvju (btw: 100% boljsa slika, nobenih kockic, vse mehko). Edin bedno mi je ker ko ukljucis tv out se avtomaticno tudi locljivost na monitorju spremeni v tisto na tvju (tudi 60hz osvezevanje). Pa mogce malo dolga pot do uklopa tv-outa (display prop./advanced/tv-out - izklop isto).
Drugace pa ne vem zakaj bi kupoval dual-head matroxa, raje si kupi eno bolj dzabe kartico ki ma bolse sposobnosti, dosti placas za dual-head. Kup si naprimer KyroII al pa GF, morda je pa najboljsa odlocitev ATI - kolikor sam vem ima ati enostavno najboljse restive za delo s TV.

Aja: na kyrotu imam s-video izhod, ki ga vklopis v tv (jaz imam taksen prikljucek), drugace se pa da dobiti tudi scart>s.video+audio pretvornik.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Surfer_D ::

Za gledanje filmov je TV-out ZAKON!!!

Davor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kyro2 ali ati 7200

Oddelek: Kaj kupiti
211323 (1033) Senitel
»