Forum » Programska oprema » Photoshop CS2 - laptop se ugasne
Photoshop CS2 - laptop se ugasne
wompaone ::
Imam sledeč problem... Na laptopu imam instaliran Photoshop CS2. Vedno ko hočem s Photoshop-om kaj početi (naloži se mi normalno) se mi laptop ugasne, nato pa moram nekaj sekund počakati, da mi prime power stikalo da se zopet prižge. Vse ostalo deluje kot je treba. Problem je samo s tem programom, ki pa mi na osebnem PCju deluje normalno.
Laptop: Centrino 1.6, 512MB RAM, Geforce fx go5600...
Kakšne ideje, rešitve?
Laptop: Centrino 1.6, 512MB RAM, Geforce fx go5600...
Kakšne ideje, rešitve?
BluPhenix ::
Probaj updejtat photoshop.
Drugače pa očitno navrže neko inštrukcijo, ki nekaj zmede, kaj je tukaj lahko zelo problematično.
Kaj to ti naredi na bateriji in na elektriki?
Če se dogaja na bateriji je lahko tudi to, da zahteva photoshop naenkrat ogromno resursov in da baterija ne more dovesti dovolj velikega šusa energije, vendar bi zelo dvomil v to.
Drugače pa očitno navrže neko inštrukcijo, ki nekaj zmede, kaj je tukaj lahko zelo problematično.
Kaj to ti naredi na bateriji in na elektriki?
Če se dogaja na bateriji je lahko tudi to, da zahteva photoshop naenkrat ogromno resursov in da baterija ne more dovesti dovolj velikega šusa energije, vendar bi zelo dvomil v to.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
wompaone ::
Imam zadnjo verzijo... to mi dela na bateriji in elektriki. čudno mi je ker na osebnem pcju mi pa dela čisto tako kot mora - ista verzija photoshopa. mal sem googlov pa sem videl da so tud že nekateri drugi mel probleme z photoshopom na laptopu, sam rešitve nisem našel pa nobene... mogoče da res grafična ne podpira kakšnega ukaza in se zaradi varnosti izklopi...sploh nimam idej kaj naj še naredim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wompaone ()
Tomay ::
Sem imel težave z cs2, ker mi je začel uporabljat vedo več rama (vač kot 1GB), pomagal pa je reinstall.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440278 (5959) | jedateruk |
» | Grafično oblikovanje - PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 8408 (7403) | mmtu |
» | LENOVO Thinpad ali HP Elitebook?Oddelek: Kaj kupiti | 7933 (6256) | Invictus |
» | Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?Oddelek: Kaj kupiti | 4738 (3874) | kimba |
» | IBM vs. DELLOddelek: Kaj kupiti | 1744 (1509) | bradek |