Forum » Programska oprema » Microsoft Office SP2
Microsoft Office SP2
roni125 ::
Imam Microsoft Office 2003 v slovenski verziji. Na uradni Microsoftovi strani sem zvlekel dol Office 2003 Service Pack 2, ki pa ga ne morem instalirati. Prav tako mi ni instaliralo prej Service Pack-a 1.
Pise kakor, da ni to ta prava verzija "The expected version of the product was not found on your system", ne vem sedaj ali ni to prava verzija Office ali kaj drugega?
Ali ma kdo kaksen nasvet, ..........., ker mi Windows skoraj vsak dan zahteva "posodabljanje" ne morem pa instalirati?
LP Roni
Pise kakor, da ni to ta prava verzija "The expected version of the product was not found on your system", ne vem sedaj ali ni to prava verzija Office ali kaj drugega?
Ali ma kdo kaksen nasvet, ..........., ker mi Windows skoraj vsak dan zahteva "posodabljanje" ne morem pa instalirati?
LP Roni
roni125 ::
Zdaj sem pregledal, ampak po moje to ne bo delovalo, kajti zdaj prepričan sem, da so mi naložili kopijo Office-a 2003 Proffesional SLO verzijo. Da jim ne bi tečnaril na servisu, sem mislil, da se tu dobi pomoč, kako odpraviti problem. Ali pa dobiti odgovor, če je že kdo ta problem reševal.
LP,
Roni
LP,
Roni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | office 2002 in docxOddelek: Programska oprema | 1042 (889) | Ikspe |
» | Office 2003-angleški-podčrtovanje besedOddelek: Programska oprema | 1644 (1520) | dunda |
» | Kupim office 2007, 2010Oddelek: Kaj kupiti | 1002 (896) | krneki0001 |
» | Works 8.0 pogoj za Office 2003?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1806) | Mirč |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1999 (1665) | barelyLegal |