Forum » Operacijski sistemi » Driverji za UBUNTU - krmilnik diskov
Driverji za UBUNTU - krmilnik diskov
urkoland ::
Mi lahko kdo pomaga?
Na novo kisto zelim namestiti UBUNTU. Ze pri zagonu, pa imam problem, ker ne zazna diskov. Plata GA-K8VM800M ima raid kontroler na katerega so prikljuceni diski. Za ta kontroler pa nisem nikjer nasel gonilnikov za UBUNTU? Lahko morda uporabim driverje od kaksne druge distribucije linuxa? NA cdju z driverju (vecinoma za WINse so tudi prilozeni za RH80 in RH90, MD90 in MD91 ter za suse82). A bi ti driverji bili dobri tudi za novejse verzije omenjenih distribucij. Ker ce ni driverjev za ubuntu bom sel na katero od podprtih distribucij.
Kaj mi se preostane?
Hvala.
lp ur;)s
Na novo kisto zelim namestiti UBUNTU. Ze pri zagonu, pa imam problem, ker ne zazna diskov. Plata GA-K8VM800M ima raid kontroler na katerega so prikljuceni diski. Za ta kontroler pa nisem nikjer nasel gonilnikov za UBUNTU? Lahko morda uporabim driverje od kaksne druge distribucije linuxa? NA cdju z driverju (vecinoma za WINse so tudi prilozeni za RH80 in RH90, MD90 in MD91 ter za suse82). A bi ti driverji bili dobri tudi za novejse verzije omenjenih distribucij. Ker ce ni driverjev za ubuntu bom sel na katero od podprtih distribucij.
Kaj mi se preostane?
Hvala.
lp ur;)s
ur;)s
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12223 (9812) | Hayabusa |
» | Fedora 15 ali Ubuntu 11.04Oddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1883) | xandros |
» | Ali je Linux dobra stvar in za kaj se uporablja? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6550 (5406) | bluefish |
» | Linux nemogoče instaliratOddelek: Operacijski sistemi | 2433 (1734) | 416c6573a |