» »

[ASP.NET]detailsview vprašanje

[ASP.NET]detailsview vprašanje

greentech ::

Ali lahko detailsview določimo več različnh datasorce-ov, da potem lahko potem njegovi elemnti prikazujejo vrednosti iz različnih tabel....in če , kako?

Hvala in LP

..kako dostopam do posameznega zapisa v detailsview, če ga hočem prebrat in potem zapisat v bazo...recimo, da preberem iz baze uporabniškoIme, ga izpišem v texboxu(v detailsview),ga spremenim in hočem zapisat nazaj v bazo...kako dobim vrednost iz tega textboxa?

Microsoft ::

Lej. Ko se bos enkrat povezal z bazo, bos podatke dobil v gridview. Ko potem kliknes na Select gumb v tem gridview-u, se bo nafilal detailsview. In zdej, spet na tem detailsview das "Edit, Delete, Cancle" gum. Ko bos na ta gumb pritisnu, bo sel detaislview v edit mode. To pomen, da bos mel vsa polja kot textbox (deveda, ce jih konvertas v template, lahko imas karkoli). In potem urejas vsebino, ko koncas kliknes update. In to je to. Datasource pa more imet update command.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

sej to mi je zdaj že vse jasno..sem tudi že vse naredul kot treba prenen sem ugotovil, da sqldtasurce podpira samo SQl Server..a se daše ako drugače dostopat do zapsiov v detailview?

Hvala in LP

Zgodovina sprememb…

Microsoft ::

Itak, da gre.

this.detailsNarocnik.Rows[2].Cells[1].Text

Tole ti gre v 3tjo vrstico in 2gi stolpec (index se zacne z 0), pa ti vrne string.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugo

Oddelek: Programiranje
14940 (799) Cvenemir
»

ASP.NET (C#) - Pomoč

Oddelek: Izdelava spletišč