Forum » Strojna oprema » napajalnik
napajalnik
dex22 ::
Zanima me kolk močen procesor moram kupit.Namreč kupujem nov comp in sicer po delih in ga bom sam sestavu in me zanima kolk močen procesor rabm.A je 350W dovolj?Ker sm gledal vglavnem ma večina sestavljenih novih compov 350w napajlnik.
Ja pomojem da sestavit comp ni neka umetnost če si že kdaj šaril po compu pa menjal komponente.Glede napajalnika je pa tko da sem gleda 420W sam je fora zdej tud ohišja ker mam lahko maximalno ivšino 410 cm in še nisem našel priemrnega ohišja.
Goldee ::
Raje povej o kaksni konfiguraciji razmisljas?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Amd sempron 3400+, plata Biostar NF325-A7, nF3-250, s754, 1 giga rama, dvd-rw, pa dva diska bom mel notr, grafična pa ne bo nč posebnega.
Poldy ::
Ja, za 420W napajalnik bo 410cm visoko ohišje premalo. Mora biti vsaj 420cm, raje malo več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
S 350W napajalcem bi to moglo delat IMO (ce graficna ne bo prevec pozresna). Kaj pa bi bla za ena graficna?
Za tako konfiguracijo 350W napajalc zadosca, ce pa bos graficno menjal za kaksno mocnejso, potem si bos mogu kak drug napajalc omislt - 400W+.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6323 (4839) | opeter |
» | A64 3000+ in Epox 9NDA3+ se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1407 (959) | TribesMan |
» | Napajalnik-kolk močan za moj comp?Oddelek: Kaj kupiti | 1382 (1034) | _Dejan_ |
» | My PC 2004 za okoli 260k SITOddelek: Kaj kupiti | 1736 (1148) | zombies |
» | napajalnik-je 300w zadost?Oddelek: Kaj kupiti | 937 (775) | A1eN |