Forum » Zvok in slika » TMPGencoder express 3.0 mi javi napako
TMPGencoder express 3.0 mi javi napako
AglioAlio ::
Lep pozdrav! Spet me nekej zafrkava.
Kopiram post s ene debate enih trideset postov nazaj.
Probal sem razlicne stvari. Tako z dr.divx, ki mi naredil zadovoljiv divx format, vendar jaz hocem vec. Tako sem probal tudi z TMPGencoder express 3.0, da bi dv spremenil v xdvd, vendar jaz nisem videl razlike. Ko sem ga encodal je bila slika zelo podobna dv formatu (malce meglena in pikcasta), vendar je bil fajl dosti manjsi. Jaz sem namrec pricakoval da bo kvaliteta vsaj malo podobna dvd formatu, vendar ni. Zdaj pa me zanima ce sem kaj delal narobe.
Ko sem posnel dv format na disk sem uporabil Adobe Premiere pro 1.5, nastavitve so bile naslednje:
-dv-pal (widescreen 48hz), nato pa sem dal kar capture in ga posnel.
pri TMPGencoder express 3.0 pa sem uporabil:
output (xdvd- pal): image 4:3
nato pa image resolution 720x576
aver bitradesem dal 4000, max6000 in min 300
in pol encode
Približno tako sem tudi jaz naredil. S pinacle studijem sem naredil 12 giga velik .avi format in z TMPGencoder express 3.0 sem hotel zaripat po takem postopku kot je zgoraj v MPEG2 format. Nekaj časa mi melje in na polovici mi javi nekaj takega, kot da ni pravi format, al nekaj tazga.
kje sem zafrknil?
hvala in lep pozdrav
Kopiram post s ene debate enih trideset postov nazaj.
Probal sem razlicne stvari. Tako z dr.divx, ki mi naredil zadovoljiv divx format, vendar jaz hocem vec. Tako sem probal tudi z TMPGencoder express 3.0, da bi dv spremenil v xdvd, vendar jaz nisem videl razlike. Ko sem ga encodal je bila slika zelo podobna dv formatu (malce meglena in pikcasta), vendar je bil fajl dosti manjsi. Jaz sem namrec pricakoval da bo kvaliteta vsaj malo podobna dvd formatu, vendar ni. Zdaj pa me zanima ce sem kaj delal narobe.
Ko sem posnel dv format na disk sem uporabil Adobe Premiere pro 1.5, nastavitve so bile naslednje:
-dv-pal (widescreen 48hz), nato pa sem dal kar capture in ga posnel.
pri TMPGencoder express 3.0 pa sem uporabil:
output (xdvd- pal): image 4:3
nato pa image resolution 720x576
aver bitradesem dal 4000, max6000 in min 300
in pol encode
Približno tako sem tudi jaz naredil. S pinacle studijem sem naredil 12 giga velik .avi format in z TMPGencoder express 3.0 sem hotel zaripat po takem postopku kot je zgoraj v MPEG2 format. Nekaj časa mi melje in na polovici mi javi nekaj takega, kot da ni pravi format, al nekaj tazga.
kje sem zafrknil?
hvala in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba kvalitete pri DV zajemu - mnenja in izkušnje...Oddelek: Zvok in slika | 1745 (1260) | Tomay |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5541 (4369) | m1h4 |
» | Kater tip kamere kupiti?!Oddelek: Kaj kupiti | 4210 (3361) | nodes |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2241 (1876) | rimljan |
» | Za vse, ki radi iz mini DV kamer dajete video na racunalnike, DVDje,..Oddelek: Zvok in slika | 3345 (2566) | CaqKa |