» »

Z Poklicne mature na FRI in stanovanje

Z Poklicne mature na FRI in stanovanje

SeeN000 ::

Zanima me ce se lahko pride s poklicno maturo na univerzo za racunalnistvo in informatiko. pa a je dosti ce vzamem samo en izbirni predmet(matematika)? v soli smo ful malo informirani o poklicni maturi in nadaljnem solanju, zato sem se obrnil na vas da mi kaj vec o tem poveste:D. Pa ce vete za kako stran da je kalkulator za izracun tock za poklicno maturo (tko kot je na dijaski.net za splosno maturo kalkulatorcek). Zanima me pa se naslednja stvar. imam punco ki bo sla to leto v lj studirat, naslednje leto bom pa se jas sel v lj. in zdej hocma bit v stanovanju ampak ne za v najem. problem je v tem da hocma bit v stanovanju skupaj, in zdaj ce vzame v najem bo bla s neko cimro, ce pa stanovanje kupi je pa ful ful drago use:( . ce gdo ve kaksen predlog ali kako stran za poceni stanovanja nej pliiiss pomaga. hvala

root987 ::

Zanima me kaj ti smatraš za poceni stanovanje :)

Sicer pa je IMHO je najbolje da se glede težav pri izbiri nadaljnega študija obrneš na šolsko svetovalko/podravnatelja/ravnatelja.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Monster ::

...heh stanovanje ni blema ce mas cca 20mil .. vsaj za LJ ... o nadalem solanju pa ti bojo verjetno več povedali v 4tem letniku, matematiko pa le poglablaj ker jo bos itak rabo na FRIju .
Ka zaboga...

TylerDurden ::

Ne se z bejbo vselit takoj skupaj ko prideta v Lj. Stanovanjski problem sem ti resil ostalo pa sam potuhtaj.
Let\'s make some soap ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izobraževanje naprej

Oddelek: Loža
113079 (2617) xmetallic
»

MMK Nova gorica-poklicna matura itd...

Oddelek: Šola
5913 (741) Robi :P
»

Študentske sobe, stanovanja

Oddelek: Loža
4410596 (8501) Bob Rock
»

elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?

314625 (4178) DavidJ
»

Izbira šole (strani: 1 2 )

528460 (7683) Klemenn

Več podobnih tem