Forum » Pomoč in nasveti » samodejno razmnoževanje pošte v outlook express
samodejno razmnoževanje pošte v outlook express
brezimni ::
Moja težava je v tem, da takoj ko kliknem na pošlji/ prejmi outlook express samodejno kopira oz. razmnožuje že prejeto pošto, nakar me zabriše iz siolove povezave in opozori na napako;
Strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. Možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem ali pa dolgo obdobje neaktivnosti. Račun: 'pop.email.si', Strežnik: 'pop.siol.net', Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Številka napake: 0x800CCC0F
Strežnik je nepričakovano prekinil povezavo. Možen vzrok so težave s strežnikom, težave z omrežjem ali pa dolgo obdobje neaktivnosti. Račun: 'pop.email.si', Strežnik: 'pop.siol.net', Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Številka napake: 0x800CCC0F
Seveda sem vso pošto izbrisala na siolovih serv. straneh pa to ne pomaga. Kaj pomenijo številke napake?
Seveda sem vso pošto izbrisala na siolovih serv. straneh pa to ne pomaga. Kaj pomenijo številke napake?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express noče pošiljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 3263 (3220) | -Neverhood- |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5166 (4651) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Napaka 0x800C0133 - OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 8419 (8335) | Širajzl |
» | Pomoč pri pošiljanu z Qutlook ExpressomOddelek: Programska oprema | 2660 (2590) | BikeFan |
» | e-mail problemOddelek: Omrežja in internet | 6515 (6404) | zlabo |