Forum » Igre » Peter Jackson's King Kong "problem"
Peter Jackson's King Kong "problem"
XrobertoX ::
Sedaj pa mene zanima kaj naj storim glede te igre za katero ne najadem nikjer pravega crack-a.
Torej naj povem še,da ta igra uporablja zaščito "StarForce - različica datoteke 3.6.10.6"
Kaj sedaj ali bo sploh možno dobiti Crack za to in podobne igre s takšno zaščito,saj je tudi originalna igra s tako zaščito gnila...
Sem dol potegnu zraven pa je Patch Tool,potem sem probaval z raznimi StarForce.,.,.,remover-ji
Jaz pa vas prosim,da napišete samo uporabne in preverjene možnosti,in seveda takoj ko pride kakšen "Crack" me tukaj obvestite.............. .
Torej naj povem še,da ta igra uporablja zaščito "StarForce - različica datoteke 3.6.10.6"
Kaj sedaj ali bo sploh možno dobiti Crack za to in podobne igre s takšno zaščito,saj je tudi originalna igra s tako zaščito gnila...
Sem dol potegnu zraven pa je Patch Tool,potem sem probaval z raznimi StarForce.,.,.,remover-ji
Jaz pa vas prosim,da napišete samo uporabne in preverjene možnosti,in seveda takoj ko pride kakšen "Crack" me tukaj obvestite.............. .
Robi
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
" Pravila" in 12. "člen". Warez iz bad m'kay?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trackmania nationsOddelek: Igre | 3952 (982) | MrStein |
» | Ubisoft bo opustil StarForce zaščitoOddelek: Novice / Varnost | 4249 (3406) | Mirč |
» | Varovalna shema StarForce na udaruOddelek: Novice / Igre | 4092 (2670) | Tr0n |
» | Daemon Tools v4.0Oddelek: Programska oprema | 2752 (2013) | Tr0n |