Forum » Pomoč in nasveti » Kateremu antivirusu zaupate?
Kateremu antivirusu zaupate?
DGajse ::
Stvar je taka...že 2 meseca mi je računalnik šteku da ni blo za zdržat... pregledval sm sprot tako z antispywari kot nodom32...in še nodov scanner, ki dela itak celi čas je bil vklopljen.
kako za vraga je lahko nod32 spustil 2 trojanca in en virus v sistem, če je tako hvaljen :( in niti našel jih ni...
pol sm sformatiru kišto, ker so bli windowsi gor že skor en let. in nič bolš, še slabš kvečjemu...3ure sm prečepel za kišto in pregledval, iskal in se sam seb smilu pol pa sem pregledu zadevo z avastom!(s katerim prej še nikol nism niti delal) in najde te 3 viruse, računalnik pa zej laufa ko švicarska ura...
povejte, keremu antivirusu zaupate... jz ne vem če bom še noda rad mel ;)
kako za vraga je lahko nod32 spustil 2 trojanca in en virus v sistem, če je tako hvaljen :( in niti našel jih ni...
pol sm sformatiru kišto, ker so bli windowsi gor že skor en let. in nič bolš, še slabš kvečjemu...3ure sm prečepel za kišto in pregledval, iskal in se sam seb smilu pol pa sem pregledu zadevo z avastom!(s katerim prej še nikol nism niti delal) in najde te 3 viruse, računalnik pa zej laufa ko švicarska ura...
povejte, keremu antivirusu zaupate... jz ne vem če bom še noda rad mel ;)
Življenje ni potica!!!
- zaklenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hude ranljivosti v Symantecovi programski opremiOddelek: Novice / Varnost | 5263 (3096) | stara mama |
» | Eset NoD32 Antivirus ali Eset Smart SecurityOddelek: Informacijska varnost | 4209 (2898) | RejZoR |
» | Kaspersky Internet SecurityOddelek: Kaj kupiti | 1413 (1280) | d0rK |
» | Težave s internetno zalegoOddelek: Informacijska varnost | 1962 (1683) | imagodei |
» | Kateri antivirusni program uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 1645 (1313) | primzx |