Forum » Kaj kupiti » Antec (al Chieftec) Big Tower
Antec (al Chieftec) Big Tower
Dami ::
Sej vem da je skor vsaka 3 tema o ohišju, sam jst morm nujno zvedet kje se da (čim bližje) tole ohišje dobit. V avstriji pride v poštev sam mesta do Graza in okolica. Se dobijo na Dunaju sam se ne mislim tja furat sam zarad ohišja. Mogoče kdo ve, če bo kaka SLO firma začela uvažat ta ohišja? Prosim let me know čimprej kr ne morm nabavit nove mašine brez ohišja.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Voranz ::
Ohisja Chieftec prihajajo v Slovenijo, prvi vzorec je ze tukaj in bo v kratkem na testu Slo-Tech-a in sicer iz serije Dragon, v midi razlicici, modre barve, s stirimi dodatnimi Titan ventilatorji. Uvazalo in distribuiralo jih bo moje podjetje, vec informacij v kratkem. Ce te se kaj zanima mi posli mail.
Ja, sej ti si že v eni podobni temi neki omenju, sam pol nisi nič odgovoril, zato sn to temo odprl in upal da jo boš vidu. Lepo te prosim če me lahk na mail obvestiš ko so bo različico dragon big tower črno dalo pr teb kupit. Še enkrat hvala. Prihranu si mi pot do dunaja
Aja, kje pa se nahaja tvoja firma?
Aja, kje pa se nahaja tvoja firma?
Leo ::
jest sem tud zainteresiran za ta ohisje.U bistvu sm hotu nabavt lian-li pc60,sam je mal predrag.Zanima me ce mas dragone ze na zalogi?
Sn ugotovil, da se ta ohišja prodajajo tud v Actronu (v Grazu) za okol 2000 šilingov. Bom vidu kak cena bo pr nas. Kr drgač ga bom kr gor nabavu.
Voranz ::
Drug teden test na Slo-Tech (upam), potem pa dalje, okvirne cene bodo primerljive s cenami v Avstriji. Ko bo vse pripravljeno bo kontaktni naslov objavljen.
2000 silingov?Ne vem to je skor isto k lian-li pc60.Sa, da je lian iz aluminija in 3 bolj absorbira toploto.Jest bom kr to nabavu,mal vec suskov sicer odstejes,sam to je enkratni strosek.
Leo: ja, sam to je cena za onga big towerja. lian 60 je pa kuker se spomnim midi tower, ne? Kje ga pa sploh prodajajo?
Dami: jest iscem to ohisje ze 2 tedna brez uspeha.Ce noces placat 400$ za postnino ga ne mores dobit.U evropskih trgovinah so pa enostavno predragi.
Leo: ja, te lianove škatle so svinjsko drage. Brezveze. Če je mal inžinirja v tebi, si ga sam naredi iz aluminija. Dele dobiš tuki v Slov. Bistrci zraven Impola (300m od mene). Tu sicer predelujejo aluminij, majo pa eno trgovino kjer majo kr en odpadn material (ni glih odpad). Sn ga že sam skor naredu, pa se mi ni dalo. Bom pa zdej verjetn tegale chiefteca v mlacomu kupu. V avstriji ni nič kej cenej (nekje še dražji) tak da nimam kej zgubit.
Dami: U men je tok inzenirja da sm predelu ze dva ohisja.U praksi je stvar sicer delovala,athlon mi je delu na 1,54ghz(35-48 st. celz.)Ampak stvar je tko obupno zgledala,pa tud skatli sta oddajali zvok na ravni manjsega reaktivca.In ce sestejem vse stroske k sm jih mel,znese to za eno super alu ohisje.Pol sm pogruntu da rajs dam enkrat mal vec denarja in mam mir za zelo dolg cajta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ohišje za vodno hlajenje LD PC-V8Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4620 (3797) | bow11 |
» | Nakup ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6198 (4353) | gfighter |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8047 (5010) | LittleDevil |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4121 (3352) | no-limits |
» | Xaser III ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2399 (1637) | DjTonic |