Forum » Kaj kupiti » Nakup prenosnika HP Pavilion ZE2311EA
Nakup prenosnika HP Pavilion ZE2311EA
Nocko ::
Ciao!
Prosil bi za en nasvet, že lep čas iščem leptop in sem naletel na omenjen model!
Sedaj me zanima, kake so kaj izkušnje z omenjenim leptopom, če ga mogoče kdo ima oz. kako se kaj odnesejo AMD-jevi procesorji v leptopih?
Hvala za pomoč že v naprej!
Prosil bi za en nasvet, že lep čas iščem leptop in sem naletel na omenjen model!
Sedaj me zanima, kake so kaj izkušnje z omenjenim leptopom, če ga mogoče kdo ima oz. kako se kaj odnesejo AMD-jevi procesorji v leptopih?
Hvala za pomoč že v naprej!
billy ::
Daj rajši povezavo do trgovine, kjer si ga našel, da ne bomo rabili googlat po specifikacijah ;)
billy ::
Prenosnik ravno ni nek biser, žal.
Počasni procesor, počasen disk. Razen če ga dobiš za kakšnih 150, drugače se pomoje ne splača.
Počasni procesor, počasen disk. Razen če ga dobiš za kakšnih 150, drugače se pomoje ne splača.
oolung ::
Nocko mislim da se morem strinjat z billy-em, da gledaš HP-Compaq-e si naredil korak v pravo smer,ker so res kvalitetni in zanesljivi prenosniki za razmeroma nizko ceno in konkurenčni najboljšim...Tale tvoj prenosnik ma prvo kot prvo procesor zanič prepočasen + tega pa še baterije kuri zato ker je navaden procesor noter baterija bi ti največ zdržala 2h če bi..
http://www.so-doo.si
Prodajajo raztavne eksponate torej novi prenosniki za znižano ceno jest sm si ga tuki kupil in dela no problem, nove dobijo vsak mesec...
Nevem sam se odloči zame je delovalo!
http://www.so-doo.si
Prodajajo raztavne eksponate torej novi prenosniki za znižano ceno jest sm si ga tuki kupil in dela no problem, nove dobijo vsak mesec...
Nevem sam se odloči zame je delovalo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za potovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1124) | thetech |
» | Gaming LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 4217 (3800) | LikeNothing |
» | Kateri prenosnik ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5179 (4048) | _marko |
» | Hp pavilion in SlovenijaOddelek: Kaj kupiti | 1440 (1259) | ta-mau |
» | Kter notebook kej priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1714 (1408) | zigadr |