Forum » Igre » Unreal na MX2
Unreal na MX2
kirc ::
Zanima me, ali obstaja kakšen Glide support za MX2 ? Se pravi, da špilaš Unreal na MX2-ki in to ne na Software mode ?
lp, Leon
P.S.:(ne Unreal turnament)
lp, Leon
P.S.:(ne Unreal turnament)
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
sinko999 ::
Seveda podpira samo temu se reče open gl poglej malo not po nastavitvah . glide pa je samo od 3d fx.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Hypno ::
Hoj!
Fantje, Glide je samo domena 3Dfx kartic, katere lastnik sem tud sam ( Voodoo Banshee ). UT v Glide nacinu leti k strela, ker mam Average FPS v timedemo 1 ~47 FPS kar je za tole kartico, ki je oklescena Voodoo 2 ( kombinirana 2D/3D ), zelo veliko
be good, Weed|man
Fantje, Glide je samo domena 3Dfx kartic, katere lastnik sem tud sam ( Voodoo Banshee ). UT v Glide nacinu leti k strela, ker mam Average FPS v timedemo 1 ~47 FPS kar je za tole kartico, ki je oklescena Voodoo 2 ( kombinirana 2D/3D ), zelo veliko
be good, Weed|man
Great are mysteries of the mind ...
XsenO ::
Menda obstajajo neki programi ki direkt3d pretvorijo v glide samo menda so delali samo z emulatorje za N64 ultraHLE
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vulkan APIOddelek: Strojna oprema | 3203 (53) | FireSnake |
» | DOSBox nGlide 3DFX IgreOddelek: Igre | 850 (686) | opeter |
» | Prodanih že 6 milijonov DirectX 11 RadeonovOddelek: Novice / Grafične kartice | 10507 (9062) | murmur |
» | GeForce 8800 GTS 512 MB zagledala luč sveta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 6604 (6185) | Jst |
» | Tema za vse oboževalce 3DFXa -----> dol z Nvidijo !!!!!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8326 (6396) | goranTNT |