» »

Lite-On 16102B?!

Lite-On 16102B?!

Skankulja ::

Ves presrečen priklopim dotični pekač. Zapečem par cdjev. Naslednji dan (takšno budalo kot sem) po vsej sili naložim nov firmware (iz OS0B v OS0F). Pečem.....konča.....vse ok.....cd prazen?! Iščem po njihovi strani (tako grde strani že dalj časa nisem imel časti uzreti - ogled). Od FAQ do troubleshotinga pa do foruma (grd) nato pa jim še pišem.... V forumu se pojavi par ljudi z istim problemom, le da je njim poleg moje težave onemogočeno še snemanje od 8x naprej. Neverjetno no. Nazadnje dobim mail od človeka v katerem piše, da so na dopustu do 12.11.2001 in da naj se obrnem drugam. V mislih imam menjavo za Teaca (pekač je namreč kupljen par dni nazaj - Mlacom). Aja, firmware se ne da downgradeat (star firmware).....če to ni vrhunec primitivizma, ne vem no. Najbrž bo odgovorov na to temo malo ali pa jih sploh ne bo (ne pišem veliko a ko, ni odgovorov). Zakaj le? :\
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

ChiefThunder ::

menjaj za teaca...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

HEKO ::

Menjaj za TEACa...še bolše pa Plextorja...ampa TEACi so itaq eno najnajnaj..tak da to ni važno....
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

para-site ::

Jst mam liteon 24x in tudi ponavadi vsako stvar v pcju upgrejdam, al firmware al pa bios, ni vazno, samo da nekaj počnem s pc-jem... Pri pekaču bom pa bolj pozoren, bom moral prvo videt na kasnem forumu, kaj pravijo drugi o tem. Sem že hotu upgrejdat firmware, pa sem vidu, da je nov slabši, čeprav na liteonovi strani piše improved playability... sej bi probal, samo ta fora z nezmožnostjo downgradeat firmware mi pa ni prav nič všeč
sicer pa pekač zaenkrat dela fantastično.

Skankulja ::

Moja napaka. Da se downgradeat samo, da se starega firmware ne da dobit na njihovi strani. So mi pa poslali star firmware po mailu, ki se za razliko od tistih na strani zaganja v dosu (defenitivno bolj zanesljivo). Sem prijetno presenečen, da so odgovorili v tako kratkem času (človek je že iz dopusta :)). Kljub temu pa z starim firmwareom rec. ne deluje kot bi moral (beri: ne bere :)). Nimam druge opcije kot pa da ga pošljem nazaj (menjava za Teaca). Sem pa zasledil nekje da ima probleme z XPji(Lite-On, ne Teac), da pa v 98(se),me... deluje kot bi moral. Pa saj je vseeno, ne da se mi več ubadat (mi je požrl že preveč živcev, časa, da o uničenih cdjih ne govorimo :P).
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lite on CDRW - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
301939 (1446) jest10
»

Teac cd-w552e

Oddelek: Kaj kupiti
442244 (1638) tx-z
»

Kater CDRW - LG 8400B/LiteOn 48x/Teac W540E

201725 (1463) TheJack
»

Vprašanje za lastnike Teacovega 40x pekača...

452811 (1933) Sergio
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605877 (4870) ender

Več podobnih tem