» »

Kje kupiti folijo za tiskanje na tiskalnik

Kje kupiti folijo za tiskanje na tiskalnik

levjos ::

Več glav več ve, zato sprašujem cenjene forumske kolege, kje dobiti papir oziroma folijo, ali podoben material, da bi si na tiskalnik (CANON IP 4000) natiskal npr. sliko in jo nato prenesel na majico,ali na podoben material. Tiskalnik je zelo dober, lepo mi tiska, vidim majice z različnimi motivi pa bi si še jaz kaj takega omislil. Seveda se ne mislim s tem profesionalno ukvarjati, temveč npr. kolega ima rojstni dan, pa mu za "hec" natiskam npr. smeškote v polkrogu, s šaljivim tekstom. A bi šlo?. Za vsak nasvet se vam najlepše zahvaljujem.
levjos

SimplTech ::

Mislim, da boš v kakšni boljše založeni papirnici ali knjigarni našel to kar iščeš. Ima skoraj vsak proizvajalec printerjev (HP, EPSON. CANON) svoj komplet tega posebnega "papirja".

Angleško se tej stvari reče Iron-On Transfers (posebna folija, na katero natisneš sliko in nato s pomočjo likalnika preneseš motiv na majco). Tukaj imaš primer tega HP C6049A Iron-on Transfers

Sem že zasledil v SLO v papirnicah to stvar. Glej samo da na škatli piše Iron-On Transfer paper al neki takega (pa da je za inkjet tiskalnike, ne vem ali obstajajo tudi za laserske). V papirnicah in knjigarnah je to ponavadi zloženo zraven prosojnic in papirja.

BladE_ ::

Oh sm ze mislu temo doprt ker tud jst iscem folijo za printanje samo da je ta samolepilna:D ker rabm za nalepke !! Zdej me zanima a je bolsa bela al prozorna ? Pa kje se jo da v Lj dobit (vič,bežigrad)??

TNX :D :D
Akcija - Reakcija

BladE_ ::

Res noben ne ve? 8-O
Akcija - Reakcija

mrbungle ::

LEVJOS,
jaz sem zadnjič kupil tak papir v Comtronu (GLEJ TU), samo še nisem nič prenašal na majico, ker ne vem, kje bi lahko kupil neposlikane poceni majice...

BladE_ ::

scem folijo za printanje samo da je ta samolepilna :D ker rabm za nalepke


Ne rabm za tiskanje na majco !!!
Akcija - Reakcija


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Printanje na majice (Mb, CE...)

Oddelek: Loža
93229 (529) suirni
»

Rad bi natisnil ENO majico - najceneje

Oddelek: Loža
356182 (1209) jusv
»

Folija za TIV z laserjem

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
113366 (2956) bmandl
»

Tisk na majico

Oddelek: Loža
72238 (2064) ali3n
»

Slika iz PCja na T-Shirt?!

Oddelek: Loža
132007 (1831) RobertM

Več podobnih tem