Forum » Loža » kje dobiti zaposlitev? Problem!
kje dobiti zaposlitev? Problem!
klemen32 ::
Zivjo vsem!
Zadeva je taka: koncal sem srednjo solo tiska in papirja in imam narejenih 3 leta te sole.
Izucil sem se kot knjigovez (rocni).Dobro se ve da je zdaj vse na strojih zato iscem
nasplosno en poklic samo da bi bil zaposlen.
Zanima me, ce kdo ve kje je ksna moznost za zaposlitev.Sedaj sem prjavljen na zavodu
ze pol leta in se vedno nic nasel.Dobro se spoznam na rac.vendar mi to kaj dosti ne pomaga.
Sem iz okolice Lj. in ce ve kdo za ksno delo Bi prosil da malo svetujete.
Hvala vsem ter lep pozdrav!!!
Klemen S.
Zadeva je taka: koncal sem srednjo solo tiska in papirja in imam narejenih 3 leta te sole.
Izucil sem se kot knjigovez (rocni).Dobro se ve da je zdaj vse na strojih zato iscem
nasplosno en poklic samo da bi bil zaposlen.
Zanima me, ce kdo ve kje je ksna moznost za zaposlitev.Sedaj sem prjavljen na zavodu
ze pol leta in se vedno nic nasel.Dobro se spoznam na rac.vendar mi to kaj dosti ne pomaga.
Sem iz okolice Lj. in ce ve kdo za ksno delo Bi prosil da malo svetujete.
Hvala vsem ter lep pozdrav!!!
Klemen S.
e8200 | Gigabyte GA P35 DS3 | Gigabyte gtx570oc
Patriot 8GB pc64000 | LC 8850
Patriot 8GB pc64000 | LC 8850
BluPhenix ::
Če si končal sredno šolo tiska, se potem nekako na to vsaj malo spoznaš. Priporočam ti, da se naučiš kaj o DTP (indesign, ...) si boš precej bolj odprl vrata. Ali pa, že ker imaš čas (nič žaljivo mišljeno) se lotiš kakšne stvari z računalnikom konkretno (če te to vleče), kakšno programiranje / spletne strani / že omenjeni DTP. Boš imel precej več možnosti za zaposlitev, predvsem pa zadovoljujoč občutek, da si nekaj naredil zase, da ne poprimeš za prvo mizerno delo, ki ga najdeš.
Veliko sreče pri iskanju!
Veliko sreče pri iskanju!
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Nejc Pintar ::
Morda ta bodo zaposlili v Gorenjskem tisku, pokliči tja in vprešaj
Lahko je biti prvi, če si edini!
nokia6310 ::
Sej jst mam pa isti problem, le s to razliko, da sem končal šolo za telefonista in to že pred šestimi leti.
Na zavodu so nesposobni totalno, zmeraj se izgovarjajo, zadni izgovor je bil, da bova s svetovalcem naredila nek delovni načrt kateri mi bi potem pomagal, da bi mogoče ugotovil, kje bi dobil kako službo.
Aja na rač. se pa spoznam ja nekaj že.
Samo klasične telefonije in telefonistov v takem smislu kot včasih žal ni več, ker niso potrebni pa tudi centrale so se modernizirale.
Vglavnem vsaka informacija dobrodošla.
Na zavodu so nesposobni totalno, zmeraj se izgovarjajo, zadni izgovor je bil, da bova s svetovalcem naredila nek delovni načrt kateri mi bi potem pomagal, da bi mogoče ugotovil, kje bi dobil kako službo.
Aja na rač. se pa spoznam ja nekaj že.
Samo klasične telefonije in telefonistov v takem smislu kot včasih žal ni več, ker niso potrebni pa tudi centrale so se modernizirale.
Vglavnem vsaka informacija dobrodošla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362875 (25067) | nejc_nejc |
⊘ | ZRSZ in denarna pomoč (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 41768 (38484) | solatko |
» | Študij-kam? kako?Oddelek: Šola | 4790 (3292) | lonewolf_ |
» | Zaposlitev po FE (LJ)Oddelek: Šola | 4120 (3081) | eric_cartman |
» | Je kdo bil prijavljen na ZRSZ in CSD?Oddelek: Loža | 10067 (9000) | jalovec09 |