Forum » Omrežja in internet » corega router
corega router
wiperboy ::
Pozdravljeni sem nov tukaj..
Imam en manjši problem imam 4 pcje ki bi jih rad povezal preko routerja na kabelski internet
pa mi to ne uspeva preveč dobro.
na računalnikah sem pustil nastavitev samodejnega pridobivanja ip naslova pa stvar nikakor noče delovati poskusil sem že tudi z nastavitvami v routerju in sem spremenil dinamični ip naslov ki je nastavljen kot privzeta nastavitev v statičnega in sem tudi vpisal dns strežnike
pa tudi prehod .Pa mi pri status monitorju javi da je getaway nedosegljiv je pa to edini getaway naveden v pogodbikako bi rešil ta problem????aja na treh pc-jih je win xp sp1 na enem pa win 98
hvala za odgovore
Imam en manjši problem imam 4 pcje ki bi jih rad povezal preko routerja na kabelski internet
pa mi to ne uspeva preveč dobro.
na računalnikah sem pustil nastavitev samodejnega pridobivanja ip naslova pa stvar nikakor noče delovati poskusil sem že tudi z nastavitvami v routerju in sem spremenil dinamični ip naslov ki je nastavljen kot privzeta nastavitev v statičnega in sem tudi vpisal dns strežnike
pa tudi prehod .Pa mi pri status monitorju javi da je getaway nedosegljiv je pa to edini getaway naveden v pogodbikako bi rešil ta problem????aja na treh pc-jih je win xp sp1 na enem pa win 98
hvala za odgovore
gremo naši....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne odpira mi določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 4842 (3684) | boris22 |
» | težave z IP naslovom pri wifijuOddelek: Omrežja in internet | 1281 (1109) | norcuron |
» | Tomato firmware in portforwardOddelek: Omrežja in internet | 2222 (2051) | Domini |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2373 (1726) | r0Kk |
» | problem z IPOddelek: Omrežja in internet | 1423 (1287) | TEDY |