Forum » Pomoč in nasveti » CD RECORDER IN 3com ethernet
CD RECORDER IN 3com ethernet
windhunter ::
mam winXP in mi ne prepozna 3com ethernet III kartice. ali je mozno da se ni driverjev???
pol mam pa se TEAC CD R55S SCSI CD RECORDER
samo mi ga v XPjih zazna kot cdrom. kako naredis da ga prepozna kot CD recorder
sorry ce sem mal falil temo foruma, sem se nov tuki
matej
pol mam pa se TEAC CD R55S SCSI CD RECORDER
samo mi ga v XPjih zazna kot cdrom. kako naredis da ga prepozna kot CD recorder
sorry ce sem mal falil temo foruma, sem se nov tuki
matej
- spremenil: Tomi ()
JLP ::
Mrežno bi skor mogu zaznat sej so 3com kartice znane pa razširjene.
Glede ne zaznavanja CDRa pa tud mislm da ni panike. Jest mam CDR Teac 56S SCSI pa tud kaže ikonco od CDROMa, sam vdelano pečenje pa dela pa vse ostalo tud tko da sam ikonca ni prava. Isto je s Pioneerjevin DVD303S k je na SCSIju patud ne kaže ikonce od DVDja ampak tud use dela tko k more pa tud za regije mam štimat u Propertisih. Zgleda da WinXP daje ikonce za CDR, DVD pa podobn sam napravam na IDEju pr SCSIju ga pa zmede al ne vem kaj. Če vse dela se ne sekiraj preveč.
Glede ne zaznavanja CDRa pa tud mislm da ni panike. Jest mam CDR Teac 56S SCSI pa tud kaže ikonco od CDROMa, sam vdelano pečenje pa dela pa vse ostalo tud tko da sam ikonca ni prava. Isto je s Pioneerjevin DVD303S k je na SCSIju patud ne kaže ikonce od DVDja ampak tud use dela tko k more pa tud za regije mam štimat u Propertisih. Zgleda da WinXP daje ikonce za CDR, DVD pa podobn sam napravam na IDEju pr SCSIju ga pa zmede al ne vem kaj. Če vse dela se ne sekiraj preveč.
Live long and prosper!
msmiha ::
Potegni si iz neta driverje za XP in bi potem moglu delat. Brez driverja ti res ne bo delalo. Writerja (Waitec 12x10x32) na IDE vodilu pa meni tudi zazna kot cd rom in dela vredi.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
windhunter ::
vse lepo in prav. Ok driverja novega res ne najdem, sam noce mi recordat direktno iz explorerja.
dela v nero 5.5
kako da ne dela v explorerju???
dela v nero 5.5
kako da ne dela v explorerju???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s TEAC CD-W540EOddelek: Strojna oprema | 1931 (1567) | Dami |
» | SCSI in windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 856 (780) | krneki0001 |
» | nero - snemanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1510) | pmodic |
» | Instalirani Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1300 (1109) | andrej |