Forum » Programiranje » Plače v IT industriji
Plače v IT industriji
Temo vidijo: vsi
pegasus ::
Ko me je klical FBjev HR, niso bili sposobni ponuditi toliko, da bi dvignil rit in se šel pogovarjat tja z njimi ... plus to kar delajo ne prispeva nič k boljšemu svetu, tako da se nisem prav veliko ukvarjal z njimi.
kunigunda ::
Ko me je klical FBjev HR, niso bili sposobni ponuditi toliko, da bi dvignil rit in se šel pogovarjat tja z njimi ... plus to kar delajo ne prispeva nič k boljšemu svetu, tako da se nisem prav veliko ukvarjal z njimi.
Ja isto, plus da delas skoz v istem malem vrticku. Ne hvala. Ni dnar vse. To so za USA ponujali ? Mene so iz UK klical. Kao 185k pa nek goodies, sam to je bruto.
pegasus ::
Kalifornija, da. Tam nekje 2013 ali 14, sem že pozabil. Ko sem rekel da se pod 150k ne pogovarjam, je teta kar debelo pogoltnila ...
bm1973 ::
Pač Zahod misli, da bo Vzhod delal za bakšiš.
Nič novega...
Moj poljski kolega je dobil ponudbo za DevOps v Nemčiji max 28 EUR/uro.
Mislim, da za ta denar tam ne dobiš niti zunanje čistilke...
Nič novega...
Moj poljski kolega je dobil ponudbo za DevOps v Nemčiji max 28 EUR/uro.
Mislim, da za ta denar tam ne dobiš niti zunanje čistilke...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
CartmanF ::
A vam AI kaj vpliva na plačo? Se mi zdi da v Sloveniji plačni razredi že nekaj časa stagnirajo,...
Malidelničar ::
Zanimiv graf o splošni rasti plač v OECD, Slovenija je druga (P.S. nekaj outlierjev z zeo nizkimi plačami 94' je izpuščenih, Balti, Slovaki):
https://www.reddit.com/r/EconomyCharts/...
https://www.reddit.com/r/EconomyCharts/...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
gfus ::
ja ai mi visa placo ker delam isto st ur, manj sem utrujen in vec naredim , vecja stimulacija. doskrat resujem z agenti 2 nalogi naenkat, cakam enega dakonca druzga testiram. no po novem raj 1 nalogo naenkrat je bl prijetno, pa ko ga cakam jaz testiram njegov izdelk. so dovri casi za programerje, se ene 5 let, vsaj za tiste ki imajo siht in imajo radi ai.
Tody ::
A resno mislite, da bodo kdaj tako dobri da bodo lahko reševal šit, ki ga userji sproducirajo? Programer, kot nekdo ki mora rešit nek problem in ni samo pisec kode po navodilu, bo imel še lep čas službo. Postavit wordpress pa že 15 let nazaj ni bil nek hud problem.